CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Villaforyou.com/nl

villaforyou.com/nl Villa for You: één ven de jongste aanbieders van vakantiehuizen, met een dagelijks groeiend aanbod in Oostenrijk, Nederland, België en Frankrijk en de unieke combinatie van een jong hart als start-up sinds 2020 en de ervaring van een routinier.

Vrijwel alle medewerkers werken al meer dan 20 jaar in de branche en kennen daarmee als geen ander de ins en outs van vakantiehuizen, zowel aan de productzijde als aan de klantzijde. In de zomer van 2020 is gestart met een exclusief aanbod van honderden huizen in Oostenrijk. Sindsdien zijn Nederland en België daarbij gekomen. In Frankrijk stijgt het aantal aangeboden woningen explosief en dan met name in de zuidelijke gebieden, waar een privézwembad meestal tot de standaarduitrusting behoort.

De opzet van Villa for You is het reizen weer terug te brengen tot een persoonlijke beleving, van de klant ter plaatse en tijdens het boekingsproces, maar ook van de huiseigenaar die gasten in zijn huis verwelkomt. In 2021, het eerste volle jaar, is het succes al vele malen groter geweest dan verwacht en voor 2022 zijn de cijfers nu al hoger dan ze voor heel 2021 waren.

Via een link naar Villaforyou.be kunt u als affiliate meeprofiteren van dit succes, met een vergoeding gebaseerd op hoog-laagseizoenperiodes.

Waarom is er alle redenen te denken dat een samenwerking met Villa for You u voordeel oplevert?
- Villa for You biedt alles: van kleine woningen voor stellen of kleine gezinnen tot groepswoningen voor hele families van 20 personen of meer.
- Van eenvoudige, gunstig geprijsde huisjes tot riante, luxe villa’s, voor elk budget is er een woning.
- In Oostenrijk zowel villa’s als appartementen in alle interessante wintersport- en après-skigebieden
- In Frankrijk vrijwel alle huizen met privézwembad.
- Eerste klas persoonlijke service voor huiseigenaar en klant. In tijden van Corona heeft dit het bedrijf al veel goodwill opgeleverd.
- Veiligheid van boeken en betalen: Alles gebeurt in een afgeschermde omgeving (SSL).

Wanneer het huidige tempo wordt voortgezet, zal Villa for You binnen 1 tot 2 jaar tot de grootste aanbieders in de Benelux behoren.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com