Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Betersport.be

http://betersport.beAls 100% Internetwinkel is BeterSport.be zich zeer zeker bewust van de kracht van affiliates. Het BeterSport.be programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin uiteraard de verkoop centraal staat. Kortom: Verkoopt u één van de producten van BeterSport.nl, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag!

Waarom moet u zich als affiliate aanmelden bij de campagne van BeterSport.be?
• BeterSport is in België en Nederland een van de grootste spelers in de fitnessbranche! Dankzij de Belgische website zullen wij ook in België meer en meer gaan groeien.
• BeterSport biedt een zeer breed en scherp geprijsd assortiment aan fitnessartikelen, geschikt voor thuisgebruik of (semi-)professioneel gebruik.
• Daardoor een hoog online conversie percentage.
• Gemiddelde orderwaarde ligt rond de €300,00.
• Een aantrekkelijke vergoeding voor affiliates.
• Een lineaire commissiestructuur: niet alleen de laatste klik verdient aan de sale, maar ook andere affiliates die hebben bijgedragen aan de conversie ontvangen een deel van de commissie.
• We bieden een duidelijke en complete productfeed
• We helpen graag met meedenken en/of optimaliseren van uw campagne
• Voor bijna elk fitnessartikel is een aparte landingspagina beschikbaar, hierdoor is deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]