CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Padeldirect.be

padeldirect.be PadelDirect is de specialist op het gebiedt van Padel. Doordat PadelDirect een grote webshop is in de Beneluxe hebben ze alle grote padelmerken over de hele wereld in het assortiment. Met het ruime assortiment van Padel is er voor elke soort padeller geschikt materiaal te vinden. Of je nou opzoek bent naar padelrackets, schoenen, grips, padelballen, kleding of accessoires, PadelDirect heeft het! Padel is natuurlijk de snelst groeiende sport in de wereld. Daarom vindt PadelDirect het belangrijk dat er specialisten zijn op het gebied van padel. Hierdoor kunnen we elke klant te woord staan en voorzien van de juiste padeluitrusting.

PadelDirect biedt de affiliate exclusieve toegang tot haar banners en linkmateriaal en keert de affiliate commissie uit. Commissie wordt verdiend wanneer een klant via de affiliate tot aankoop is overgegaan op Padeldirect.nl/be. Deze commissie is opgebouwd vanuit een percentage van de door de affiliate opgeleverde omzet. Dit percentage bedraagt 5% en wordt verrekend over het gehele winkelmandje dat is afgerekend. PadelDirect biedt de klant de volgende garanties:

1. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis;
2. Gratis omruilen en retour sturen;
3. Gratis verzending vanaf €49;
4. Altijd de nieuwste collecties;
5. Gratis advies van de padelspecialisten.

PadelDirect biedt de affiliate de volgende garanties:
1. De affiliate wordt per maand uitbetaald;
2. De affiliate mag gratis gebruikmaken van de banners van PadelDirect;
3. De affiliate mag gratis gebruikmaken van het linkmatereriaal van PadelDirect;
4. PadelDirect beschikt altijd over de nieuwste collecties;
5. Tevreden klanten, met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,3.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: jguffens@tradetracker.com