CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

DAZN BE

dazn be DAZN (spreek uit als ''da zone'') is een revolutionaire live sport streaming service waarmee fans hun favoriete sport op hun eigen manier kunnen bekijken. Of je nu thuis live kijkt, onderweg of op aanvraag, DAZN laat je sport beleven zoals je altijd al wilde. Met toegang tot 's werelds beste sporten, kun je je favoriete teams, competities en spelers bekijken voor een eenvoudige, betaalbare prijs en zonder lange termijn vast contract. Met het breedste aanbod van live sport ooit aangeboden op een TV-service, heb je de mogelijkheid om te spelen, pauzeren en terug te spoelen zonder commerciële onderbrekingen en zonder lange termijn verplichtingen. DAZN is beschikbaar op de meeste aangesloten apparaten, waaronder Smart TV's, smartphones, tablets en spelconsoles.

Belangrijk: Aangezien dit een internationale klant is, met een afzonderlijk platform, worden enkel de commissies doorgestuurd naar TradeTracker. Hierdoor geldt er een commissie van 100%. De effectieve commissie = $1,40. Afhankelijk van de wisselkoers, zal dit bedrag uitbetaald worden aan de affiliates.

Afhankelijk van land en type abonnement zal de commissie worden toegekend a.d.h.v. onderstaand overzicht:

Meer nodig
Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com