CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Mobilevikings.be

mobilevikings.be Mobile Vikings is een telecomoperator die de status quo in de telecomsector uitdaagt met een uniek aanbod: scherpe specificaties tegen vlijmscherpe prijzen. Mobile Vikings, deel van de Proximus Groep, innoveert daarom voortdurend met zijn mobiel aanbod (voor particulieren en bedrijven) en vast internet, en zet volop in op de gebruikerservaring met als speerpunt een toonaangevende klantendienst.

Mobiel
Supersnel en overal naadloos surfen via het Proximus-netwerk met schandalig veel mobiele data. Volledige controle over budget en maximale flexibiliteit zonder bindend contract. Voor mobiele nummers (abonnementen en herlaadkaarten) biedt Mobile Vikings een kwaliteitsgarantie: 30 dagen proeven. Niet tevreden, geld terug.

Internet thuis
Onbeperkt volume om in je hele huis aan topsnelheid te surfen, streamen en te gamen aan superscherpe Mobile Vikings-prijs (ook via fiber waar beschikbaar). Gratis modem, en tijdelijk gratis installatie ter waarde van € 149.

Loyalty-programma's
Via de Viking Deals kunnen gebruikers makkelijk hoge kortingen verdienen op hun maandelijkse rekening: eenvoudigweg met hun dagdagelijkse online aankopen bij een van de 281 partners. Jaarlijks vinden er gemiddeld 770.000 dergelijke transacties plaats. Gebruikers die samen een Viking Clan vormen, krijgen daarnaast elke maand gratis mobiele data bovenop hun bundel.

Partnervoordelen
Mobiel: minstens € 6 commissie per actieve Mobile Vikings-simkaart. De commissie is geldig na aanvraag, activatie en de eerste herlading/betaalde aanrekening van een simkaart. En dat geldt voor zowel een nieuw aangevraagd nummer als voor een nummeroverdracht (van een andere operator naar Mobile Vikings). De cookie-lifetime hebben we vastgepind op 30 dagen.
Internet thuis: € 21 commissie per actieve Mobile Vikings internet thuis-lijn. De commissie is geldig na aanvraag, activatie en de eerste betaalde aanrekening van een actieve internetlijn.
Combo: € 28 commissie per actief Mobile Vikings combo-pakket. De commissie is geldig na aanvraag, activatie en de eerste betaalde aanrekening van een actieve internetlijn.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com