Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Proximus.be

http://proximus.beProximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking. Wat sales betreft, ligt de voornaamste focus op Packs en mobiele abonnementen. Meer en meer wordt de focus gelegd op Packs die ook een mobiel abonnement omvatten, de zogenaamde convergente Packs. Ter stimulering van sales, werkt Proximus met periodieke “promowaves”, waarbij er zeer interessante discounts worden aangeboden (op een waaier van producten). Voor online bestellingen wordt er vaak nog een extra discount/voordeel aangeboden.
De sales, die via dit netwerk gegenereerd worden, krijgen een commissie toegekend.

Er zijn echter enkele uitzonderingen die buiten deze regeling vallen, aangezien Proximus zich niet focust op de verkoop van deze producten via het netwerk:
- Producten die binnen de productgroep ‘open stimulation’ vallen. Dit zijn gratis producten die worden aangeboden aan bestaande klanten (zoals bijvoorbeeld gratis surfvolume, tv replay, caller id etc.).
- Gsm’s en smartphones die gekocht worden zonder bijhorend abonnement
- Accessoires en roaming opties
Bijgevolg wordt er voor deze producten geen commissie toegekend.

Voor Cashback
Doordat Proximus.be werkt met Real Attributie, wordt er gevraagd om de commissie, gegeven door Proximus.be zelf, niet te communiceren.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]