CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Bellatio.be

bellatio.be Bellatio.be, het Fashion & Lifestyle warenhuis voor België en Nederland.

Bellatio biedt ongeveer 10.000 artikelen aan in de productgroepen dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportartikelen, drogisterij artikelen & parfum, speelgoed & knuffeldieren, feestartikelen, dekoratie artikelen, grote maten kleding, erotiek, lingerie, tassen, outdoor en dump artikelen en kado's. Bellatio levert binnen één tot drie werkdagen.

Om het aantal orders verder te laten groeien, blijft Bellatio de website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast zorgt Bellatio voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.

U kan algemene banners en/of tekstlinks toevoegen op uw website en meteen beginnen met verdienen. Mocht uw gewenste banner/ deeplink er niet tussen zitten, dan maakt Bellatio die zeer snel op verzoek aan voor u.

Hoe meer sales u maakt, hoe hoger de partnerafdracht wordt. Van 8% tot 12% van de gemaakte omzet betaalt Bellatio u elke maand uit. Loyale en goed scorende partners kunnen tevens in aanmerking komen voor interessante voordelen en speciale beloningen.

Wij wensen u goede verdiensten toe in samenwerking met Bellatio.be

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: cdepourcq@tradetracker.com