CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Syntrawest.be

syntrawest.be Syntra West is DE plek waar je je hele leven lang terecht kan voor opleidingen die je loopbaan vooruit helpen. Er zijn opleidingen voor beginners (zowel jongeren die een afstudeerrichting zoeken of ouderen die een carrièreswitch willen maken), maar ook voor gevorderden die zich willen bijscholen en specialiseren binnen een bepaalde sector. Alle opleidingen zijn steeds praktijkgericht zodat je direct klaar bent om ermee aan de slag te gaan in je professionele leven. En de opleidingen zijn ook gericht op ondernemerschap. Syntra West leert je niet enkel de nodige kennis, maar ook de vaardigheden om met de opgedane kennis een eigen zaak te starten.

Syntra West vzw is een vereniging zonder winstoogmerk die gesubsidieerd wordt door VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemen). Syntra West heeft dan ook een maatschappelijke functie te vervullen door iedereen de kans te geven om op een toegankelijke en zeer betaalbare manier een opleiding te volgen en daarmee aan de slag te gaan in het werkveld of als zelfstandige.

Bij vragen over deze campagne kan je terecht bij de verantwoordelijke accountmanager llampe@tradetracker.com