CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Werkenbijroompot.nl

werkenbijroompot.nl Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van deze parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend en geheel eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen een 4-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan; Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa’s en fantastische beauty & wellness mogelijkheden; Ferienpark Hambachtal gelegen in de Duitse Hünsruck, ideaal voor natuurliefhebbers; en Grafenau in Beieren.

Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 tot en met 24 personen, Beach Houses, Greencottages, Lodges en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans, Safaritenten en luxe chalets.

Werken bij Roompot
Werken bij Roompot Vakanties betekent werken in vakantiesfeer. Met zijn allen zorgen we ervoor dat onze gasten van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten. Dat begint met het boeken van een vakantie tot het vertrek.

Ben jij op zoek naar een baan in de recreatiebranche? Wij bieden in allerlei verschillende vakgebieden leuke functies. Van zelfstandig werkend kok tot medewerker sport- en animatie en van parkmanager tot communicatiemedewerker.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com