CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

De Isolatieshop

de isolatieshop De Isolatieshop is dé isolatiespeciaalzaak van de Benelux. Met meer dan 500.000m² materiaal en meer dan 850 artikelsoorten op voorraad de grootste isolatiespeciaalzaak van de Benelux. Dit betekent dat klanten altijd precies die isolatie kunnen vinden die past bij hun project. Bestellen ze dit op werkdagen voor 14:00? Dan hebben ze het de volgende dag al in huis.

Naast het grote aanbod kunnen klanten bij De Isolatieshop terecht voor een advies op maat voor hun isolatieproject. De verkoopafdeling van De Isolatieshop kan klanten aan de telefoon precies vertellen welke producten het beste passen bij hun constructie, budget en wensen. Zakelijke klanten kunnen rekenen op korte lijnen en aanbiedingen op maat wanneer ze vaker bestellen.

Ten opzichte van de grotere bouwmarkten is De Isolatieshop beter toegelegd op de isolatiemarkt. Waar een bouwmarkt alleen de populairste producten voert vind je bij De Isolatieshop ook advies en de best passende producten voor minder gangbare (maar toch veel voorkomende) constructies. Ook directe concurrenten doen door het kleinere aanbod concessies die De Isolatieshop niet hoeft te doen. Klanten van De Isolatieshop weten dat ze altijd de perfecte isolatieoplossing voor hun constructie kunnen vinden, en bijna altijd de volgende dag in huis hebben of dezelfde dag op kunnen halen.

Voor affiliates betekent dit een groot aanbod aan artikelen om uit te kiezen. Zijn jouw lezers geïnteresseerd in milieuvriendelijke isolatie of willen ze enkel de warmte binnenhouden in de winter? Willen ze isolatie die in de zomer ook helpt de kou buiten te houden? Willen ze geluidsoverlast tegengaan of zijn ze benieuwd hoe ze zo goed mogelijk hun energielabel kunnen verbeteren? Willen ze weten hoe ze de isolatie van hun uitbouw of nieuwe tuinhuis het beste kunnen aanpakken? Door het grote aanbod en kennis van zaken is op de isolatiemateriaal.nl bij elke isolatiebehoefte het passende product te vinden.

Bij vragen over deze campagne kun je de verantwoordelijke accountmanager contacteren: llampe@tradetracker.com