CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Lichtkoning.be

lichtkoning.be Lichtkoning verkoopt een uitgebreid aanbod binnenverlichting en buitenverlichting. Onze best presterende categorieën, die meer dan 75% van onze omzet vertegenwoordigd, zijn:
- hanglampen
- inbouwspots
- plafondverlichting
- wandverlichting
- led-lampen
- buiten wandverlichting
- inbouwspots voor de badkamer
- tuinpalen
- opbouwspots

USP's:
- Stijging omzet. Vorig jaar hebben we onze omzet verdubbeld en dit jaar hebben we een stijging van +170% op dit moment (tem begin mei).
- We verkopen enkele bekendere merken zoals Lucide en Brilliant. Voor beide merken hebben we gangbaar een scherpe prijs. Voor Lucide staat een price crawler op die zorgt dat we steeds bij de scherpste prijzen zitten. Voor Lucide zijn we een “preferred partner”.
- We bieden daarnaast ook uniekere producten aan van merken die andere hier niet in aanbieding hebben. Voorbeelden hiervan zijn Nova Luce, Zuma Line en Maxlight. Deze producten pakken we dan wel op voorraad in de mate van het mogelijke, omdat het levertermijn langer is.
- Constant vernieuwend en uitbreidend gamma. Ons nieuwste merk is Lutec sinds begin mei 2019. Op dit merk hebben we een goede prijs en een relatief snel levertermijn. In de volgende maanden komt ook heel het aanbod van Nova Luce online en het gamma van Searchlight.
- Wij gaan volop voor klanttevredenheid. Wij doen nooit moeilijk over retours/retourtermijn enz…
- Gratis verzending vanaf €49 en €4,95 bij bestelling onder €49.
- 2 tot 5 jaar garantie afhankelijk van merk en type lamp. Bij geïntegreerde LED is er tegenwoordig vaak 5 jaar garantie vanuit het merk om vertrouwen te scheppen over die technologie. Binnen het garantietermijn zorgen wij voor een nieuw exemplaar en als dit niet meer leverbaar is zorgen wij voor een terugstorting van het aankoopbedrag.
- Op onze site staat nog retourkosten voor de klant, maar wij starten kortelings met gratis retouren te testen. In de realiteit doen we dit namelijk nu al als een klant vraagt om te retourneren.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com