CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Parcelparcel.com BE

parcelparcel.com be Parcelparcel.com
Eenvoudig wereldwijd verzenden met de allerbeste service, dat is waar ParcelParcel.com voor staat. Via dit verzendplatform kan er kinderlijk eenvoudig een zending ingeboekt worden bij vervoerders zoals FedEx,TNT, DPD en DHL en verzendt en importeert de consument vanuit meer dan 220 landen.

Voer de pakketgegevens in, kies een vervoerder, print de verzendlabels en eventuele douane facturen en de vervoerder haalt de zending op. Doordat ParcelParcel.com groot inkoopt, bespaart de consument ook nog op de verzendkosten. Bovendien is ParcelParcel.com het vaste aanspreekpunt voor alle vragen over de zendingen. Zo bespaart de consument niet alleen op de verzendkosten, maar bespaar de klant ook veel tijd.

ParcelParcel.com scoort een 4.8 uit 5 op basis van ruim 3000 reviews. Bovendien is ParcelParcel.com door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten". De gemiddelde orderwaarde ligt op € 100,- per zending. Momenteel maken 20.000 bedrijven en particulieren al gebruik van het verzendplatform in Nederland en België.

USP's:
✓ Vergelijk de beste vervoerders (o.a. FedEx, DHL, TNT) vanaf één website;
✓ Lift mee op Parcelparcel.com's kortingstarieven (tot 70% goedkoper dan bij de vervoerder);
✓ Zowel voor bedrijven als particulieren;
✓ De consument zit nergens aan vast, de klant verstuurt wanneer de klant het wil;
✓ Pakket dezelfde dag nog gratis opgehaald;
✓ Eenvoudig wereldwijd exporteren en importeren;
✓ Verzendlabels en douane facturen aanmaken binnen enkele klikken;
✓ Zendingen worden aangetekend afgeleverd;
✓ 1 aanspreekpunt en verzendplatform voor al de zendingen;
✓ Hoge klantwaardering op Trustpilot: 4.8 uit 5 op basis van ruim 3000 reviews.

Bij vragen over deze campagne kun je terecht bij de accountmanager voor deze campagne skilic@tradetracker.com