CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Sacha.be

sacha.be Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Ze zijn niet bang om een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Deze zelfbewuste doelgroep staat midden in het leven en staat open voor nieuwe ideeën. Ze zijn avontuurlijk genoeg om grenzen op te zoeken en hun eigen weg te kiezen. Sacha sluit perfect aan op deze levensstijl.

TRENDSETTEND
Sacha maakt trends toegankelijk. Sacha’s zijn veelzijdig en bieden volop inspiratie voor een persoonlijke stijl. Jouw eigen stijl. Het merk blijft het hele jaar door verrassen.

EIGENZINNIG
Sacha is eigenzinnig en kiest duidelijk haar eigen weg. Het merk brengt verschillende opvallende stijlen. Voor ieder moment van de dag....

UITGESPROKEN
De collectie is uitgesproken en authentiek. Sacha past bij je of juist niet. Dat bepaal je zelf. Dit maakt sacha tot een krachtig en zuiver merk.

Een samenwerking met Sacha betekent een samenwerking met één van de grootste Nederlandse Schoenenretailers. Sacha is een Europese multinational, heeft 50 winkels verspreid over 3 landen. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer, sinds 1909, de wereld veroveren. Het merk, Sacha, heeft een eigen en vernieuwende kijk op mode. Hiermee is het bedrijf uniek en not-for-basics.

Sacha biedt een toegewijde contactpersoon voor Affiliate Marketing die samen met Affiliates kijkt naar Optimale Campagnes. Daarnaast biedt Sacha altijd seizoensgebonden Content en Acties.

De Unique Selling Point’s van Sacha:
• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
• Snelle levering
• 14 dagen bedenktijd

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com