CONVERSION PATH TRACKING

Het begrijpen van de customer journey en hoe deze wordt beïnvloed door de affiliates die uw campagne promoten is een echte uitdaging. Verdiep u in het analyseren van de interacties tussen klanten en affiliates tijdens het conversieproces. Analyseer het volledige conversiepad en beïnvloed affiliates om uw doelstellingen te bereiken, ongeacht het affiliate kanaal, of het nu gaat om blogs, vergelijkingssites, op mobiele of op desktop toestellen.

Zo werkt conversiepad tracking

In een markt die gedomineerd wordt door het “last click”-model, stoppen publishers veel energie en middelen in hun inspanningen om de laatste positie in de customer journey in te nemen. Hoewel er bij meer dan 95 % van alle affiliate transacties meer dan 1 affiliate betrokken is bij de promotie van de campagne, wordt meestal de affiliate die de laatste klik aanbrengt beloont.

Conversiepad Tracking breekt met deze traditie en biedt aan merchants en affiliates volledige inzage van alle touchpoints die betrokken zijn in de transacties. Deze transparante aanpak geeft gebruikers meer inzicht in hun positie en de daaruit ontstane return. Dit maakt het mogelijk voor merchants en affiliates om hun strategie te wijzigen en te optimaliseren in het creëren van meerwaarde. Waar adverteerders veel meer details krijgen over welke publishers betrokken zijn en wat hun plaats is binnen de customer journey, kunnen publishers op hun beurt deze principes toepassen om de beoogde campagne resultaten te behalen.

image - CPT_UK@2x

Gebruik Conversiepad Tracking in uw voordeel

Adverteerders

Conversiepad Tracking helpt bij het identificeren van affiliates waarvan de bijdrage in de conversies vaak over het hoofd wordt gezien. Door het optimaliseren van het beloningsmodel voor deze specifieke affiliates zullen zij meer verkeer aanleveren, wat dan weer zal resulteren in meer transacties.

Publishers

Krijg baanbrekend inzicht in de betrokkenheid van iedere relevante publisher in de customer journey naar conversie en vergelijk deze met uw eigen resultaten. Ontdek waar u staat tegenover de concurrrentie en optimaliseer uw aanpak om optimaal resultaat te halen uit uw campagnes.

Bent u klaar voor deze revolutie?