News

TradeTracker is the affiliate marketing preferred partner worldwide. From established internationals to local starters, we work with you for optimum results. Our customers love use, but you do not have to take our word for it.

Back to all news

TradeTracker verwelkomt Corendon als exclusieve affiliate partner

Corendon and TradeTracker

Amsterdam, 8 mei 2024 – Corendon brengt vanaf 23 mei 2024 hun affiliate marketingactiviteiten exclusief onder bij TradeTracker. Deze strategische samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal in de marketingstrategie van de Corendon en zijn overige merken By June, GOfun en STIP reizen.

De beslissing van de reisorganisatie om over te stappen naar TradeTracker werd gedreven door de unieke mogelijkheid van het attributiemodel van TradeTracker. Dit model zorgt ervoor dat commissies eerlijk worden verdeeld over alle affiliate touchpoints, in tegenstelling tot de traditionele ‘last-click’ toekenning. Hierdoor kunnen affiliates die doorgaans niet de laatste klik genereren, ook een rechtmatig deel van de commissie ontvangen, waardoor het voor een bredere groep publishers aantrekkelijk wordt om de merken te promoten. Naast het attributiemodel werden ook de gebruiksvriendelijke interface en de geavanceerde technische mogelijkheden van TradeTracker meegewogen bij de keuze om over te stappen.

Voor alle programma’s gaat Corendon een lineair attributiemodel hanteren, waardoor de programma’s voor een grotere groep affiliates aantrekkelijk zullen worden. Naast de huidige affiliates die tot nu toe op basis van last click beloond werden, trekt de reisorganisatie nu ook meer publishers aan die de consument in een iets eerder stadium van de customer journey kunnen bereiken.

Quote Maarten de Wilde, affiliate marketeer van Corendon:
“We zijn blij dat de affiliate programma’s van Corendon, By June, GOfun en STIP reizen vanaf 23 mei exclusief bij TradeTracker beschikbaar zijn. We verwachten dat het affiliate kanaal door deze samenwerking flink zal gaan groeien de komende jaren. Naast het attributiemodel werden ook de gebruiksvriendelijke interface en de geavanceerde technische mogelijkheden van TradeTracker meegewogen bij de keuze om van Daisycon over te stappen naar TradeTracker. Zij zullen ons straks optimaal gaan ondersteunen bij het realiseren van groei in Nederland, België, Denemarken en Zweden. We starten trouwens met een interessante incentive, waarbij alle affiliates de eerste 3 maanden 1% extra commissie als bonus krijgen! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Maarten de Wilde
Affiliate Marketeer, Corendon
Email: affiliate@corendon.nl
Telefoon: +31 23 751 0606
Philip Keckeis
COO, TradeTracker.com
Telefoon: +31 88 8585 585

You might like...

May 09, 2024België - Nederlands

TradeTracker verwelkomt Corendon als exclusieve affiliate partner

Amsterdam, 8 mei 2024 – Corendon brengt vanaf 23 mei 2024 hun affiliate marketingactiviteiten exclusief...

Find out more

November 11, 2020België - Nederlands

TradeTracker.com lanceert Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app...

Find out more