Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Oxfam Pakt Uit en Goedkoop.be doen je knorren van plezier

Het cadeautjesaanbod van Oxfam-Solidariteit breidt uit. In samenwerking met Goedkoop.be krijgt het geitje Julie gezelschap van een schattig varkentje. Van 24 november tot en met 31 december 2014 is het varkentje te koop bij Oxfam Pakt Uit. Per tien verkochte varkens schenkt Goedkoop.be er eentje extra aan Oxfam.

Samenwerking Oxfam Pakt Uit en Goedkoop.be

Scito Media, het bedrijf achter Goedkoop.be, wil dit jaar een stukje winst afstaan aan een goed doel. Zomaar een bedrag doneren is uiteraard gemakkelijk, maar het kan origineler. Zo kwam Goedkoop.be bij Oxfam Pakt Uit terecht. Met de cadeautjes kies je een concreet ontwikkelingsproject uit dat je wilt steunen. De wenskaart die je erbij krijgt, is het geschenk dat je aan een vriend, collega, familielid geeft. Je bijdrage helpt families wereldwijd.

Goedkoop.be stapte naar Oxfam-Solidariteit met de vraag om ook een (spaar)varken, hun mascotte, aan het aanbod toe te voegen. Van 24 november tot en met 31 december 2014 is het varken voor 25 euro te koop via Oxfam Pakt Uit. Een cadeau…om te knorren van plezier!

Met de aankoop steun je landbouwprojecten van Oxfam-partners in Laos. Ze ondersteunen families die door de varkensteelt in hun levensonderhoud voorzien.Ook de mest kan goed gebruikt worden op het land, wat voor een betere oogst en dus meer inkomsten zorgt. De Oxfam-partners ter plaatse zorgen ook voor technische ondersteuning en volgen het fokken van varkens nauwgezet op.

Goedkoop.be zorgt niet alleen voor de nodige publiciteit, maar draagt ook letterlijk een steentje bij. Per tien verkochte varkentjes doet de bespaarsite er eentje bovenop, om zo nog meer boeren in Laos te steunen.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer