Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Oxfam Pakt Uit en Goedkoop.be doen je knorren van plezier

Het cadeautjesaanbod van Oxfam-Solidariteit breidt uit. In samenwerking met Goedkoop.be krijgt het geitje Julie gezelschap van een schattig varkentje. Van 24 november tot en met 31 december 2014 is het varkentje te koop bij Oxfam Pakt Uit. Per tien verkochte varkens schenkt Goedkoop.be er eentje extra aan Oxfam.

Banner OPU 300x125

Scito Media, het bedrijf achter Goedkoop.be, wil dit jaar een stukje winst afstaan aan een goed doel. Zomaar een bedrag doneren is uiteraard gemakkelijk, maar het kan origineler. Zo kwam Goedkoop.be bij Oxfam Pakt Uit terecht. Met de cadeautjes kies je een concreet ontwikkelingsproject uit dat je wilt steunen. De wenskaart die je erbij krijgt, is het geschenk dat je aan een vriend, collega, familielid geeft. Je bijdrage helpt families wereldwijd.

Goedkoop.be stapte naar Oxfam-Solidariteit met de vraag om ook een (spaar)varken, hun mascotte, aan het aanbod toe te voegen. Van 24 november tot en met 31 december 2014 is het varken voor 25 euro te koop via Oxfam Pakt Uit. Een cadeau…om te knorren van plezier!

Met de aankoop steun je landbouwprojecten van Oxfam-partners in Laos. Ze ondersteunen families die door de varkensteelt in hun levensonderhoud voorzien.Ook de mest kan goed gebruikt worden op het land, wat voor een betere oogst en dus meer inkomsten zorgt. De Oxfam-partners ter plaatse zorgen ook voor technische ondersteuning en volgen het fokken van varkens nauwgezet op.

Goedkoop.be zorgt niet alleen voor de nodige publiciteit, maar draagt ook letterlijk een steentje bij. Per tien verkochte varkentjes doet de bespaarsite er eentje bovenop, om zo nog meer boeren in Laos te steunen.


Previous:

Win € 1.000 voucher op TradeTracker’s Affiliate Dag.

Win € 1.000 voucher op TradeTracker’s Affiliate Dag.

Next:

Nieuw! Self-billing facturatie vanaf 01/01/2015 voor alle Belgische affiliates bij TradeTracker Belgium.

Nieuw! Self-billing facturatie vanaf 01/01/2015 voor alle Belgische affiliates bij TradeTracker Belgium.

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more