Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Second Tier: Verdien geld door het aanbrengen van affiliates

TradeTracker is altijd op zoek naar nieuwe affiliates om de campagnes in ons netwerk te promoten. Om de online inspanningen van de affiliates te bevorderen, heeft TradeTracker het Second Tier programma ter beschikking.

Dit programma houdt in dat huidige affiliates promotie maken voor TradeTracker om nieuwe affiliates aan te werven. Uiteraard wordt de affiliate beloond voor elke affiliate dat die aanbrengt.

Wat brengt het op?

Indien u een bezoeker kan overtuigen tot een samenwerking met TradeTracker, dan bekomt u 5% op alle clicks, leads of sales dat deze sub-affiliate genereert. Hoe hoger dit aantal, of hoe meer sub-affiliates u heeft, hoe hoger uw inkomsten hierop zijn.

Hoe kan ik dit promoten?

Om beroep te doen op deze optimalisatie kan u promotie maken voor dit programma door promotiemateriaal van TradeTracker te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld door een link te plaatsen in de footer van uw  affiliate websites die naar een aparte pagina verwijst met meer uitleg en een registratielink of door het plaatsen van een banner.

Vervolgens zal onze software  bijhouden wanneer een nieuwe affiliate zich via uw website aanmeldt. Deze zal geregistreerd worden als uw sub-affiliate. U hoeft verder niks te ondernemen, alles loopt automatisch en het geld wordt tevens maandelijks op uw rekening gestort.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer