Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Second Tier: Verdien geld door het aanbrengen van affiliates

TradeTracker is altijd op zoek naar nieuwe affiliates om de campagnes in ons netwerk te promoten. Om de online inspanningen van de affiliates te bevorderen, heeft TradeTracker het Second Tier programma ter beschikking.

Dit programma houdt in dat huidige affiliates promotie maken voor TradeTracker om nieuwe affiliates aan te werven. Uiteraard wordt de affiliate beloond voor elke affiliate dat die aanbrengt.

Wat brengt het op?

Indien u een bezoeker kan overtuigen tot een samenwerking met TradeTracker, dan bekomt u 5% op alle clicks, leads of sales dat deze sub-affiliate genereert. Hoe hoger dit aantal, of hoe meer sub-affiliates u heeft, hoe hoger uw inkomsten hierop zijn.
Referral Marketing 300x159

Hoe kan ik dit promoten?

Om beroep te doen op deze optimalisatie kan u promotie maken voor dit programma door promotiemateriaal van TradeTracker te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld door een link te plaatsen in de footer van uw  affiliate websites die naar een aparte pagina verwijst met meer uitleg en een registratielink of door het plaatsen van een banner.

Vervolgens zal onze software  bijhouden wanneer een nieuwe affiliate zich via uw website aanmeldt. Deze zal geregistreerd worden als uw sub-affiliate. U hoeft verder niks te ondernemen, alles loopt automatisch en het geld wordt tevens maandelijks op uw rekening gestort.


Previous:

Het digitale landschap in België anno 2012

Het digitale landschap in België anno 2012

Next:

Optimaliseer je advertentieplek met een banner- of tekstrotator

Optimaliseer je advertentieplek met een banner- of tekstrotator

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer