Videos

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all videos

Affiliatetrip Slow Cabins

België - Nederlands
17 views

In de data van 30 januari, 8 februari en 31 maart kregen in totaal 13 affiliates & hun compagnon de unieke kans om het bijzondere concept van Slow Cabins te ervaren. Gedurende twee nachten verbleven zij, met in totaal 26 personen, volledig off-grid in prachtige Cabins tussen de fruitbomen van het Limburgse Haspengouw.

slow cabin trip

Dag 1: Aankomst en Ontspanning

Bij aankomst op het Slow Cabins terrein was er gereserveerde parkeergelegenheid beschikbaar. Na het parkeren begon een wandeling door het prachtige Limburgse landschap naar de Cabins. Bij het inchecken werd de smartphone opgeborgen in een mini-kooi van Faraday voor volledige rust zonder externe prikkels.

De Cabins waren volledig off-grid en zelfvoorzienend. Water kwam uit een waterton en werd gefilterd voor gebruik. Ook was er gedurende het verblijf 5 liter drinkwater beschikbaar. Het toilet functioneerde met zaagmeel om geuren te minimaliseren, terwijl de elektriciteit werd opgewekt door zonnepanelen en de Cabin werd verwarmd door een houtkachel.

Na het uitpakken van bagage en het aansteken van de kachel was het tijd om te genieten van de prachtige natuur. In de Cabin waren boeken en gezelschapsspelletjes aanwezig voor twee personen. Bovendien zijn er diverse activiteiten in de omgeving, zoals wandelen, fietsen en het bezoeken van natuurreservaten zoals Overbroek en Egoven.

De Slow Cabins brochure bood niet alleen verschillende activiteiten aan, maar bevatte ook aanbevelingen voor lokale eet- en drinkgelegenheden. Optioneel was het mogelijk om een ontbijt te bestellen met lokale producten.

Dag 2: Bezoek aan Kasteel van Duras

Op de tweede dag werden de deelnemers verwelkomd in het Kasteel van Duras door Alexander Gysbrechts en Hanna De Vleeschouwer van Slow Cabins. Hier werden ze ondergedompeld in het concept van Slow Travel en Slow Cabins. De Gravin van het kasteel gaf eveneens een warm welkom en gaf uitleg over het kasteel zelf. Vervolgens werden de deelnemers verwend met heerlijke streekproducten, waaronder appelsap, bier, wijn en taarten.

Dag 3: Terug naar Huis

Het was tijd om nog een laatste keer te genieten van het prachtige landschap alvorens de spullen in te pakken en huiswaarts te keren. Deze unieke ervaring zou nooit vergeten worden.

Indien deze campagne jouw interesse heeft gewekt om te promoten en wellicht ook deel te nemen aan de affiliatetrip, kun je je aanmelden via deze link!

Lees hieronder enkele ervaringen van affiliates die deelnamen aan de trip:

 

You might like...