Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Waar kan je momenteel op reis?


Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een vliegvakantie tijdens de zomer van 2021, zijn er nog veel onzekerheden. We zien de dagen terug langer worden en we hebben al van een aantal heerlijke pre-zomer dagen mogen genieten. Daarom zetten we graag even op een rij wat nu al mogelijk is om toch een beetje die vakantiestemming er in te krijgen.

Het is geen verrassing dat er momenteel voornamelijk dichtbij huis ‘gereisd’ wordt. Ook al staat dit eventueel ver van het gebruikelijk aanbod op jouw affiliate website, is het toch het overwegen waard. Reisaanbieders geven namelijk aan dat ook voor de zomer 2021 nog voornamelijk dichtbij vakanties worden geboekt. TUI heeft bijvoorbeeld ook een aanbod op de homepage staan voor ‘vakantie in eigen land’. Wil je toch alvast vliegvakanties promoten? Dan raden we zeker aan om te kijken naar het annulatiebeleid van de merchant. Veel van onze klanten hebben een “geld-terug-garantie” of een ander annulatiebeleid dat jouw bezoekers kan overtuigen.
Waar kan je momenteel verblijven als je het Belgenland wilt herontdekken?

Hotels:
Tui.be – meld je hier aan
Martinshotels.com – meld je hier aan
Hotelspecials.be – meld je hier aan
Momondo.com – meld je hier aan
Prijsvrij.be – meld je hier aan
Radissonhotels.com – meld je hier aan
Trivago.be – meld je hier aan

Vakantiewoningen:
Holisaysuites.be – meld je hier aan
Evancy.be – meld je hier aan
Ardennen-online.com – meld je hier aan
Ardenneresidences.com – meld je hier aan
Belvilla.be – meld je hier aan
Interhome.be – meld je hier aan
Natuurhuisje.be – meld je hier aan
Reli.be – meld je hier aan

Vakantieparken:
Centerparcs.be – meld je hier aan
Sunparks.be – meld je hier aan
Landal.be – meld je hier aan
Beeksebergen.nl – meld je hier aan

Campings:
Allcamps.be – meld je hier aan
Suncamp.be – meld je hier aan
Tendi.nl – meld je hier aan

Wat zijn de activiteiten die men kan doen tijdens het verblijf?
Gelukkig gaan de terrasjes terug open op 8 mei, dus het wordt terug een stuk gemakkelijker om te citytrippen in eigen land. Je kan opnieuw een maaltijd en drankje nuttigen buiten de hotelkamer.

De winkels zijn ook al even terug open en sinds 26 april niet meer op afspraak. Je kan dus gewoon weer even struinen door de winkelstraat en binnenstappen waar je zin hebt.

Daarnaast zijn musea al die tijd steeds toegankelijk gebleven. Wie heeft al alle mooie musea in België gezien? Het kan een leuk afwisseling zijn, zelfs met kinderen!

We hopen je te kunnen inspireren om toch aan de slag te gaan met het reisaanbod dat je kan vinden bij de vele campagnes die aangesloten zijn. Heb je ideeën of vragen? Aarzel dan zeker niet om de dedicated travel accountmanager te contacteren: lvandenbossche@tradetracker.com.

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer