Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Waar kan je momenteel op reis?

Boekingcijfers Stijgen Web 1024x427
Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een vliegvakantie tijdens de zomer van 2021, zijn er nog veel onzekerheden. We zien de dagen terug langer worden en we hebben al van een aantal heerlijke pre-zomer dagen mogen genieten. Daarom zetten we graag even op een rij wat nu al mogelijk is om toch een beetje die vakantiestemming er in te krijgen.

Het is geen verrassing dat er momenteel voornamelijk dichtbij huis ‘gereisd’ wordt. Ook al staat dit eventueel ver van het gebruikelijk aanbod op jouw affiliate website, is het toch het overwegen waard. Reisaanbieders geven namelijk aan dat ook voor de zomer 2021 nog voornamelijk dichtbij vakanties worden geboekt. TUI heeft bijvoorbeeld ook een aanbod op de homepage staan voor ‘vakantie in eigen land’. Wil je toch alvast vliegvakanties promoten? Dan raden we zeker aan om te kijken naar het annulatiebeleid van de merchant. Veel van onze klanten hebben een “geld-terug-garantie” of een ander annulatiebeleid dat jouw bezoekers kan overtuigen.
Waar kan je momenteel verblijven als je het Belgenland wilt herontdekken?

Hotels:
Tui.bemeld je hier aan
Martinshotels.com –  meld je hier ann
Hotelspecials.bemeld je hier ann
Momondo.commeld je hier ann
Prijsvrij.bemeld je hier ann
Radissonhotels.commeld je hier ann
Trivago.bemeld je hier ann

Vakantiewoningen:
Holisaysuites.bemeld je hier ann
Evancy.bemeld je hier ann
Ardennen-online.commeld je hier ann
Ardenneresidences.commeld je hier ann
Belvilla.bemeld je hier ann
Interhome.bemeld je hier ann
Natuurhuisje.be –  meld je hier ann
Reli.bemeld je hier ann

Vakantieparken:
Centerparcs.bemeld je hier ann
Sunparks.bemeld je hier ann
Landal.be –  meld je hier ann
Beeksebergen.nlmeld je hier ann

Campings:
Allcamps.be –  meld je hier ann
Suncamp.be –  meld je hier ann
Tendi.nlmeld je hier ann

Wat zijn de activiteiten die men kan doen tijdens het verblijf?
Gelukkig gaan de terrasjes terug open op 8 mei, dus het wordt terug een stuk gemakkelijker om te citytrippen in eigen land. Je kan opnieuw een maaltijd en drankje nuttigen buiten de hotelkamer.

De winkels zijn ook al even terug open en sinds 26 april niet meer op afspraak. Je kan dus gewoon weer even struinen door de winkelstraat en binnenstappen waar je zin hebt.

Daarnaast zijn musea al die tijd steeds toegankelijk gebleven. Wie heeft al alle mooie musea in België gezien? Het kan een leuk afwisseling zijn, zelfs met kinderen!

We hopen je te kunnen inspireren om toch aan de slag te gaan met het reisaanbod dat je kan vinden bij de vele campagnes die aangesloten zijn. Heb je ideeën of vragen? Aarzel dan zeker niet om de dedicated travel accountmanager te contacteren: lvandenbossche@tradetracker.com.


Previous:

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Next:

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more