KENNISCENTRUM

De door merchants en affiliates meest gestelde vragen (FAQ’s) beantwoorden wij hier.

 • Less
  Hoe krijg ik een TradeTracker account?

  Aanmelding voor een publisher account is gratis. Eenmaal geregistreerd, zal uw site ter goedkeuring worden beoordeeld door een van onze publisher managers. Nadat u bent goedgekeurd, kunt u onmiddellijk beginnen met het promoten van de door u gekozen adverteerders. Start vandaag nog met performance marketing en maak nu een publisher account aan.

 • Less
  Hoe genereer ik inkomsten uit mijn online activiteiten?

  Ons affiliate marketing platform biedt u de tools om content van bekende merken op uw website te plaatsen. Het platform stelt u in staat om de prestaties en de effectiviteit van het getoonde promotiemateriaal in detail te monitoren, waarbij u de beschikking hebt over uitgebreide rapportagemogelijkheden. Zo kunt u adequaat reageren om uw online inspanningen verder te optimaliseren.

 • Less
  Hoe vaak word ik uitbetaald?

  Wij begrijpen dat het onderhouden van een website van topklasse financiële ondersteuning vergt. Daarom betaalt TradeTracker uw commissie tot 2 keer per maand uit. Het is zelfs mogelijk om een ​​aanvraag voor onze Super Fast Payment oplossing in te dienen, waarmee commissies binnen enkele uren na een goedgekeurde transactie worden uitbetaald.
  Als affiliate hebt u de volledige controle over uw betalingen en kunt u uw frequentie van uitbetaling veranderen wanneer u dit wenst.
  Maandelijks
  Wanneer u uw uitbetalingen op maandelijks hebt ingesteld, wordt uw betalingsbericht gegenereerd op de 1e van de maand.
  Twee keer per maand
  Wanneer u uw uitbetalingen op twee keer per maand hebt ingesteld, wordt uw betalingsbericht gegenereerd op de 7e en de 21e van elke maand.
  Indien nodig kunt u een pauze van de uitbetalingen instellen via de optie ‘On hold’. U kunt ook de minimale uitbetaling verhogen om het aantal transacties te verminderen.
  Betalingen zullen worden gedaan kort nadat de betalingsberichten zijn gegenereerd en kunnen zowel via PayPal als bankoverboeking worden gedaan.

 • Less
  Wat is Super Fast Payment?

  Naast onze uitbetalingsfrequentie van twee keer per maand, kunt u ook in aanmerking komen voor onze unieke ‘Super Fast Payment’ procedure, waarmee u de commissie binnen enkele uren na goedkeuring van de transactie ontvangt. U kunt deze functie bespreken met uw accountmanager.

 • Less
  Hoe kan ik mij voor meerdere landen aanmelden?

  Als u erin geïnteresseerd bent advertenties uit meerdere landen op uw site te plaatsen, dan kunt u uw site via uw affiliate interface toevoegen aan een andere locatie dan TradeTracker België. Navigeer naar Account -> Mijn sites en klik op de link “Nieuwe site toevoegen”. U kunt dan een extra land toevoegen.
  Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, bent u in staat om uw activiteiten voor dat gebied te beheren door het land te kiezen in de vervolgkeuzelijst aan de bovenkant van de interface.

 • Less
  Heb ik de mogelijkheid om mijn tracking aan te passen?

  Jazeker! Naast onze geavanceerde tools bij het registreren van conversies hebben we extra aanpasbare functies beschikbaar die u zelf kunt instellen. Zo bent u in staat een ​​unieke referentie (of sub-id) aan uw link te plakken of een callback te laten plaatsvinden vanuit de interface, zodat conversies naar uw eigen statistiekenserver worden doorgestuurd. Het is zelfs mogelijk om – op aanvraag – een tag van een derde partij te plaatsen.

 • Less
  Is er een API beschikbaar?

  Jazeker! De application programming interface (API of Web Service) geeft u toegang tot functies en informatie die beschikbaar zijn binnen de software door u toegang te geven tot de code van de gegevens in uw account. Enkele eenvoudige API-functies zijn onder meer: ​​het lezen van accountgegevens, campagne-informatie, transactie-informatie, productfeedgegevens, betalingsinformatie en promotiemateriaal. U kunt ook gebruik maken van een combinatie van deze functies voor het genereren van geavanceerde op maat gemaakte rapporten of voor het koppelen van het platform met uw eigen software voor statistieken.
  Onze webservices zijn gebaseerd op het SOAP-protocol. Dit protocol is specifiek gemaakt voor het uitwisselen van gestructureerde informatie via Web Services. Toegang tot onze API kan gemakkelijk vanuit uw account worden opgevraagd.

 • Less
  Wat voor promotiemateriaal wordt er aangeboden?

  U kunt kiezen uit een breed scala van promotiemateriaal om op uw site te plaatsen, zoals tekstlinks, banners, product feeds, widgets en voucher/kortingscodes. Voor banners kunt u een rotator aanmaken die zichzelf automatisch optimaliseert op basis van essentiële statistieken, zoals EPC.

 • Less
  Wat kan ik doen met ‘PageTools’?

  Als affiliate hebt u toegang tot de zogenaamde TradeTracker PageTools. Deze set met tools stelt u in staat om snel de inhoud van uw sites te beheren vanuit de interface van TradeTracker.
  U kunt eenvoudig aanpassen welke functies u wilt zien, zoals widgets (vergelijkingstools) en onze Link Replacer. De Link Replacer is de perfecte tool voor het automatisch genereren van uitgaande trackinglinks naar adverteerders.

 • Less
  Wat zijn Widgets?

  Widgets zijn modules die dynamisch gegenereerde inhoud bevatten en die gemakkelijk op uw website kunnen worden toegevoegd door het plaatsen van een simpel stukje code. Het resultaat is bijvoorbeeld een geavanceerde reiszoekmachine of een tool waarin modeartikelen met elkaar kunnen worden vergeleken.
  Al deze widgets kunnen worden beheerd vanuit de sectie PageTools in de affiliate interface.

 • Less
  Kan ik meer hulp krijgen?

  Natuurlijk! Wij streven ernaar om de beste affiliate software interface te hebben die op dit moment verkrijgbaar is. Bovendien richten wij ons op maximaal gebruiksgemak om mogelijke verwarring bij onze klanten weg te nemen. Maar in een snel veranderende omgeving als het internet zullen er hoe dan ook nog steeds vragen opkomen. Gelukkig is er een team van ervaren professionals uit uw branche beschikbaar dat klaar staat om u te helpen wanneer u er niet uitkomt. Voor verdere vragen kunt u een email sturen naar: affiliate.support.be@tradetracker.com