Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Binnenkort is het weer Vaderdag!

Het is een kostelijke periode; na Moederdag zijn op 9 juni de papa’s aan de beurt!

De moeilijke zoektocht voor het perfecte cadeau zet zich verder in juni. Terwijl de mama’s wel eens een hint smijten over wat ze nodig hebben of graag zouden krijgen, zijn de vaders er minder mondig over.

Om je op weg te helpen, hebben tal van blogs en andere content websites lijstjes gemaakt met tips om leuke cadeaus voor Vaderdag te vinden. Dat gaat van gepersonaliseerde koffietassen tot een slipcursus, er is voor alle prijscategorieën wel iets te vinden. Opvallend zijn de vele eet en drink suggesties. Genoeg lekkere pakketten die je online kan bestellen met speciale biertjes of andere lokale specialiteiten.

Het is duidelijk dat het gezegde ‘de liefde van de man gaat door de maag’ nog steeds opgaat!

Heb je dat soort cadeaus al te vaak gegeven waardoor het misschien als een achterliggende boodschap kan overkomen? Dan is het tijd om het over een andere boeg te gooien! Zoek uit wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn en ga er bijvoorbeeld samen op uit.

Ook voor deze dag heb je als adverteerder ongetwijfeld een actie uitgewerkt. Maak optimaal gebruik van de samenwerking met je partners om deze actie zo goed mogelijk te verspreiden!
Zorg er zeker voor dat je de specifieke actie met alle informatie naar jouw accountmanager stuurt. Wij zorgen er voor dat alle affiliates op de hoogte zijn en leuke voorstellen jullie richting uitkomen.

Affiliates kunnen onze nieuwsbrief, maar vooral onze Vaderdag themamail, raadplegen om alle Vaderdag acties terug te vinden. Originele ideeën om deze acties te promoten, zijn uiteraard steeds welkom. Die kan je via het ticketsysteem naar de adverteerder of via onze accountmanagers doorspelen.

Kortom, aarzel zeker niet om contact op te nemen met het TradeTracker BE team om samen tot leuke samenwerkingen te komen en van vaderdag opnieuw een succes te maken!


Previous:

Moederdag 2019 bij TradeTracker België

Moederdag 2019 bij TradeTracker België

Next:

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more