Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Binnenkort is het weer Vaderdag!

Het is een kostelijke periode; na Moederdag zijn op 9 juni de papa’s aan de beurt!

De moeilijke zoektocht voor het perfecte cadeau zet zich verder in juni. Terwijl de mama’s wel eens een hint smijten over wat ze nodig hebben of graag zouden krijgen, zijn de vaders er minder mondig over.

Om je op weg te helpen, hebben tal van blogs en andere content websites lijstjes gemaakt met tips om leuke cadeaus voor Vaderdag te vinden. Dat gaat van gepersonaliseerde koffietassen tot een slipcursus, er is voor alle prijscategorieën wel iets te vinden. Opvallend zijn de vele eet en drink suggesties. Genoeg lekkere pakketten die je online kan bestellen met speciale biertjes of andere lokale specialiteiten.

Het is duidelijk dat het gezegde ‘de liefde van de man gaat door de maag’ nog steeds opgaat!

Heb je dat soort cadeaus al te vaak gegeven waardoor het misschien als een achterliggende boodschap kan overkomen? Dan is het tijd om het over een andere boeg te gooien! Zoek uit wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn en ga er bijvoorbeeld samen op uit.

Ook voor deze dag heb je als adverteerder ongetwijfeld een actie uitgewerkt. Maak optimaal gebruik van de samenwerking met je partners om deze actie zo goed mogelijk te verspreiden!
Zorg er zeker voor dat je de specifieke actie met alle informatie naar jouw accountmanager stuurt. Wij zorgen er voor dat alle affiliates op de hoogte zijn en leuke voorstellen jullie richting uitkomen.

Affiliates kunnen onze nieuwsbrief, maar vooral onze Vaderdag themamail, raadplegen om alle Vaderdag acties terug te vinden. Originele ideeën om deze acties te promoten, zijn uiteraard steeds welkom. Die kan je via het ticketsysteem naar de adverteerder of via onze accountmanagers doorspelen.

Kortom, aarzel zeker niet om contact op te nemen met het TradeTracker BE team om samen tot leuke samenwerkingen te komen en van vaderdag opnieuw een succes te maken!


Previous:

Moederdag 2019 bij TradeTracker België

Moederdag 2019 bij TradeTracker België

Next:

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer