Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

07 May, 2019 by TradeTracker Belgium TradeTracker

Binnenkort staat de eeuwenoude jaarlijkse traditie op de agenda, ook wel gekend als ‘Moederdag’. Op 12 mei staat België in het teken van alle fantastische moeders in dit land, met uitzondering voor de Antwerpenaren onder ons. Elk jaar opnieuw start de zoektocht naar hét cadeau dat de dankbaarheid voor je mama uitdrukt. Alsof dat mogelijk is! Voor sommigen onder ons een zenuwslopende zoektocht dus. Gelukkig kan dat tegenwoordig op elk vrij momentje van de dag en bij voorkeur vanuit de zetel. Een belangrijke periode voor e-commerce, dat zien we elk jaar terug in onze cijfers.

Dat klinkt misschien een beetje onpersoonlijk, maar ondertussen zijn er veel leuke webshops waar je toch je creativiteit kwijt kan. Daarnaast apprecieert je mama het zeker ook als het iets is wat ze dagelijks kan gebruiken, zolang het maar geen stofzuiger of kookpot is. Tenzij ze die tip gaf en dan nog kan het een valstrik zijn, let op!

Online zijn er cadeaus beschikbaar voor elk soort shopper. Ben je iemand die ervan houdt om groots uit te pakken en veel voorbereiding nodig heeft, let dan goed op een laagdrempelige retourpolicy waardoor het geen enkel probleem is als de aankoop flopt. Voor de mensen die op 11 mei ontdekken dat het de volgende dag Moederdag is, kunnen de webshops met ‘voor 22u besteld, morgen in huis’ een vluchtroute bieden.

Voor elk wat wils dus, het aanbod is eindeloos. Daarom heb je als adverteerder ongetwijfeld een actie uitgewerkt. Maak optimaal gebruik van de samenwerking met je partners om deze actie zo goed mogelijk te verspreiden!
Zorg er zeker voor dat je de specifieke actie met alle informatie naar jouw accountmanager stuurt. Wij zorgen er voor dat alle affiliates op de hoogte zijn en leuke voorstellen jullie richting uitkomen.

Affiliates kunnen onze nieuwsbrief, maar vooral onze Moederdag themamail, raadplegen om alle Moederdag acties terug te vinden. Originele ideeën om deze acties te promoten, zijn uiteraard steeds welkom. Die kan je via het ticketsysteem naar de adverteerder of via onze accountmanagers doorspelen.

Kortom, aarzel zeker niet om contact op te nemen met het TradeTracker BE team om samen tot leuke samenwerkingen te komen en van deze dag opnieuw een succes te maken!