Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Moederdag 2019 bij TradeTracker België

Binnenkort staat de eeuwenoude jaarlijkse traditie op de agenda, ook wel gekend als ‘Moederdag’. Op 12 mei staat België in het teken van alle fantastische moeders in dit land, met uitzondering voor de Antwerpenaren onder ons. Elk jaar opnieuw start de zoektocht naar hét cadeau dat de dankbaarheid voor je mama uitdrukt. Alsof dat mogelijk is! Voor sommigen onder ons een zenuwslopende zoektocht dus. Gelukkig kan dat tegenwoordig op elk vrij momentje van de dag en bij voorkeur vanuit de zetel. Een belangrijke periode voor e-commerce, dat zien we elk jaar terug in onze cijfers.

Dat klinkt misschien een beetje onpersoonlijk, maar ondertussen zijn er veel leuke webshops waar je toch je creativiteit kwijt kan. Daarnaast apprecieert je mama het zeker ook als het iets is wat ze dagelijks kan gebruiken, zolang het maar geen stofzuiger of kookpot is. Tenzij ze die tip gaf en dan nog kan het een valstrik zijn, let op!

Online zijn er cadeaus beschikbaar voor elk soort shopper. Ben je iemand die ervan houdt om groots uit te pakken en veel voorbereiding nodig heeft, let dan goed op een laagdrempelige retourpolicy waardoor het geen enkel probleem is als de aankoop flopt. Voor de mensen die op 11 mei ontdekken dat het de volgende dag Moederdag is, kunnen de webshops met ‘voor 22u besteld, morgen in huis’ een vluchtroute bieden.

Voor elk wat wils dus, het aanbod is eindeloos. Daarom heb je als adverteerder ongetwijfeld een actie uitgewerkt. Maak optimaal gebruik van de samenwerking met je partners om deze actie zo goed mogelijk te verspreiden!
Zorg er zeker voor dat je de specifieke actie met alle informatie naar jouw accountmanager stuurt. Wij zorgen er voor dat alle affiliates op de hoogte zijn en leuke voorstellen jullie richting uitkomen.

Affiliates kunnen onze nieuwsbrief, maar vooral onze Moederdag themamail, raadplegen om alle Moederdag acties terug te vinden. Originele ideeën om deze acties te promoten, zijn uiteraard steeds welkom. Die kan je via het ticketsysteem naar de adverteerder of via onze accountmanagers doorspelen.

Kortom, aarzel zeker niet om contact op te nemen met het TradeTracker BE team om samen tot leuke samenwerkingen te komen en van deze dag opnieuw een succes te maken!

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer