Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Doe mee met de TradeTracker.com logo contest!

TradeTracker.com is gestart met de nodige voorbereidingen om de bedrijfsidentiteit te vernieuwen. Dit houdt in dat er een nieuwe website zal komen, maar tevens een nieuw logo.

We verzamelen momenteel ideeën via meerdere kanalen, maar aangezien we altijd rekening wensen te houden met jullie mening, hebben we ook een logo wedstrijd gemaakt op 99designs.com. Het winnende logo van deze wedstrijd wordt toegevoegd aan de shortlist van logo’s van andere kanalen.

Interesse om mee te doen? Het proces is vrij eenvoudig: maak een account op 99designs.com en beginnen met het maken van een nieuwe TradeTracker.com logo. Daarna kun je deze uploaden op de 99designs.com website. De winnaar ontvangt maar liefst 800 USD (€ 600+).

De wedstrijd eindigt reeds binnen enkele dagen, dus als je in een creatieve bui bent, surf dan snel naar 99designs.com en stuur jouw voorstel in!

Veel succes!


Previous:

Meer bezoekers op je website door het gebruik van zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers op je website door het gebruik van zoekmachine optimalisatie

Next:

Bezoek TradeTracker op de E-Shop Expo in Brussel

Bezoek TradeTracker op de E-Shop Expo in Brussel

You might like...

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more