Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Doe mee met de TradeTracker.com logo contest!

TradeTracker.com is gestart met de nodige voorbereidingen om de bedrijfsidentiteit te vernieuwen. Dit houdt in dat er een nieuwe website zal komen, maar tevens een nieuw logo.

We verzamelen momenteel ideeën via meerdere kanalen, maar aangezien we altijd rekening wensen te houden met jullie mening, hebben we ook een logo wedstrijd gemaakt op 99designs.com. Het winnende logo van deze wedstrijd wordt toegevoegd aan de shortlist van logo’s van andere kanalen.

Interesse om mee te doen? Het proces is vrij eenvoudig: maak een account op 99designs.com en beginnen met het maken van een nieuwe TradeTracker.com logo. Daarna kun je deze uploaden op de 99designs.com website. De winnaar ontvangt maar liefst 800 USD (€ 600+).

De wedstrijd eindigt reeds binnen enkele dagen, dus als je in een creatieve bui bent, surf dan snel naar 99designs.com en stuur jouw voorstel in!

Veel succes!


Previous:

Meer bezoekers op je website door het gebruik van zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers op je website door het gebruik van zoekmachine optimalisatie

Next:

Bezoek TradeTracker op de E-Shop Expo in Brussel

Bezoek TradeTracker op de E-Shop Expo in Brussel

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer