Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

E-Travel Summit op 30 oktober

Op 30 oktober zal E-Trvelummit, het Europese Online Marketing Congres in Travel plaatsvinden in het van der Valk Hotel te Almere. U bent bij deze uitgenodigd om te netwerken met de grootste internationale namen in Travel. Daarnaast zult u op de hoogte worden gebracht door autoriteiten in Affiliate, Social, Search, Email, Mobile, Display, Analytics en Lead generation in de reissector.

Via de eventsite kunt u zich alvast verdiepen in de Platinum Sponsor, Outsearching.com. Boek uw ticket nu, bespaar € 20,- en zet een eerste aanzet tot netwerken door uw aanwezigheid via Twitter kenbaar te maken met #etravelsummit. Een scala van netwerkmogelijkheden is opgenomen in de agenda van deze dag. U zult in de gelegenheid zijn de juiste mensen te spreken die een bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei van uw site(s). Zorg er derhalve voor dat u er bij bent om bijvoorbeeld uw volgende klant of zakenpartner te ontmoeten.

De COO van TradeTracker.com zal als gastheer optreden en spreken. Dr. Heiko Hildebrandt zal ingaan op de mogelijkheden van de laatste trends en ontwikkelingen in Affiliate Marketing en de impact op de reissector. De focus zal hier liggen op internationalisatie, expansie en technologische innovatie.

Bespaar € 20 met de early bird en ga netwerken met de grootste namen in Travel! Mis deze early bird niet en graag tot ziens op 30 oktober in Almere!


Previous:

Verandering in het management bij TradeTracker Denemarken

Verandering in het management bij TradeTracker Denemarken

Next:

TradeTracker Belgium Affiliatedag

TradeTracker Belgium Affiliatedag

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more