Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Verandering in het management bij TradeTracker Denemarken

2bc0f53Onlangs heeft het vorige management van TradeTracker in Denemarken, bestaande uit Henrik Fabrin and Jonas Kristensen, de beslissing genomen om zich volledig te focussen op hun start-up business genaamd; Leadmill.com. TradeTracker is hen bijzonder dankbaar voor de bewezen diensten in het succesvol vestigen van TradeTracker in Denemarken. Sinds augustus dit jaar heeft Peter Østrem de functie als Managing Director van TradeTracker Denemarken op zich genomen.

Verdere groei voor TradeTracker Denemarken

De nieuwe Managing Director van TradeTracker Denemarken; “Ik kijk er enorm naar uit om de groei van TradeTracker Denemarken voort te zetten middels de missie om de meest transparante en toonaangevende affiliate software aan te bieden aan adverteerders en affiliates. Met name zal de transparantie in de software Deense adverteerders stimuleren om nieuwe methoden van online adverteren uit te proberen en ik ben ervan overtuigd dat zij de meerwaarde van TradeTracker’s pay-per-perfomance aanpak zullen inzien. Tevens zien we een sterke ontwikkeling waarin traditionele Deense publishers naar nieuwe inkomstenbronnen zoeken, naast het verkopen van advertentieruimte.”

Met meer dan 12 jaar ervaring op zak in onder andere online media sales, business development, management, start-ups, online and offline marketing, brengt Østrem naast uitzonderlijk veel marktkennis, ook een sterke groeivisie, gekarakteriseerd door een hoog service niveau, constante dialogen met alle betrokkenen en toenemende inkomsten voor de adverteerders en affiliates. Voorgaand aan TradeTracker, was Østrem verantwoordelijk voor de opstart van Webgains in Scandinavië, bekleedde hij de rollen van International Marketing Manager bij Change Scandinavia en Nordic Director bij AOL Adverting.com.

Dr. Heiko Hildebrandt, COO van TradeTracker: “We zijn vereerd om Peter in ons team te hebben. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en heeft een glorierijke historie in het realiseren van successen voor adverteerders en affiliates. Dit zal, zonder twijfel, onze groei in de Deense markt stimuleren.”


Previous:

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

Next:

E-Travel Summit op 30 oktober

E-Travel Summit op 30 oktober

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer