Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Verandering in het management bij TradeTracker Denemarken

2bc0f53Onlangs heeft het vorige management van TradeTracker in Denemarken, bestaande uit Henrik Fabrin and Jonas Kristensen, de beslissing genomen om zich volledig te focussen op hun start-up business genaamd; Leadmill.com. TradeTracker is hen bijzonder dankbaar voor de bewezen diensten in het succesvol vestigen van TradeTracker in Denemarken. Sinds augustus dit jaar heeft Peter Østrem de functie als Managing Director van TradeTracker Denemarken op zich genomen.

Verdere groei voor TradeTracker Denemarken

De nieuwe Managing Director van TradeTracker Denemarken; “Ik kijk er enorm naar uit om de groei van TradeTracker Denemarken voort te zetten middels de missie om de meest transparante en toonaangevende affiliate software aan te bieden aan adverteerders en affiliates. Met name zal de transparantie in de software Deense adverteerders stimuleren om nieuwe methoden van online adverteren uit te proberen en ik ben ervan overtuigd dat zij de meerwaarde van TradeTracker’s pay-per-perfomance aanpak zullen inzien. Tevens zien we een sterke ontwikkeling waarin traditionele Deense publishers naar nieuwe inkomstenbronnen zoeken, naast het verkopen van advertentieruimte.”

Met meer dan 12 jaar ervaring op zak in onder andere online media sales, business development, management, start-ups, online and offline marketing, brengt Østrem naast uitzonderlijk veel marktkennis, ook een sterke groeivisie, gekarakteriseerd door een hoog service niveau, constante dialogen met alle betrokkenen en toenemende inkomsten voor de adverteerders en affiliates. Voorgaand aan TradeTracker, was Østrem verantwoordelijk voor de opstart van Webgains in Scandinavië, bekleedde hij de rollen van International Marketing Manager bij Change Scandinavia en Nordic Director bij AOL Adverting.com.

Dr. Heiko Hildebrandt, COO van TradeTracker: “We zijn vereerd om Peter in ons team te hebben. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en heeft een glorierijke historie in het realiseren van successen voor adverteerders en affiliates. Dit zal, zonder twijfel, onze groei in de Deense markt stimuleren.”


Previous:

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

Next:

E-Travel Summit op 30 oktober

E-Travel Summit op 30 oktober

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more