Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Enorme toename in uitgaven toont succes Singles Day

Singles Day, ook wel Guanggun Jie genoemd in China zorgt voor steeds meer opschudding en aandacht in alle markten wereldwijd. Binnen het event, wat dit jaar voor de elfde keer is georganiseerd, heeft Ali Express een sleutelrol. De webshop zag haar omzet op deze dag maar liefst met 25% toenemen en de dag werd afgesloten met maar liefst 38,4 miljard dollar omzet.

Ook voor TradeTracker waren de resultaten ten opzichte van 2018 duidelijk zichtbaar. De omzetten uit het Ali Express programma groeide met meer dan 300% ten opzichte van dezelfde dag vorig jaar. Affiliates zagen hun commissies over deze dag met meer dan 180% toenemen en het aantal verkopen nam met 130% toe. De gemiddelde orderwaardes van de bestellingen op deze dag stegen ook met circa 30%.

Dit geweldige resultaat toont aan dat het affiliate kanaal een enorme bijdrage kan leveren op dergelijke actiedagen, in welke vorm of markt dan ook. TradeTracker is er dan ook trots op om aan deze enorm succesvolle dag bij te dragen, in een toch al zeer succesvol jaar. Door te investeren in sterke partnerships met zowel de merken als de publishers toont TradeTracker aan dat affiliate marketing groeiwaardes als nooit tevoren kan realiseren.

Opvolgend op deze succesvolle dag heeft november nog meer mooie vooruitzichten in petto. Met Black Friday en het aankomende Cyberweekend is het nu het moment om volledig klaar te zijn voor deze dagen en nog meer records te breken.

Wees er zeker van dat uw accountmanager op de hoogte is van uw acties en eventuele extra exposure die u wilt boeken om samen grote hoogtes in deze novembermaand te bereiken.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer