Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Singles Day, ook wel Guanggun Jie genoemd in China zorgt voor steeds meer opschudding en aandacht in alle markten wereldwijd. Binnen het event, wat dit jaar voor de elfde keer is georganiseerd, heeft Ali Express een sleutelrol. De webshop zag haar omzet op deze dag maar liefst met 25% toenemen en de dag werd afgesloten met maar liefst 38,4 miljard dollar omzet.

Ook voor TradeTracker waren de resultaten ten opzichte van 2018 duidelijk zichtbaar. De omzetten uit het Ali Express programma groeide met meer dan 300% ten opzichte van dezelfde dag vorig jaar. Affiliates zagen hun commissies over deze dag met meer dan 180% toenemen en het aantal verkopen nam met 130% toe. De gemiddelde orderwaardes van de bestellingen op deze dag stegen ook met circa 30%.

Dit geweldige resultaat toont aan dat het affiliate kanaal een enorme bijdrage kan leveren op dergelijke actiedagen, in welke vorm of markt dan ook. TradeTracker is er dan ook trots op om aan deze enorm succesvolle dag bij te dragen, in een toch al zeer succesvol jaar. Door te investeren in sterke partnerships met zowel de merken als de publishers toont TradeTracker aan dat affiliate marketing groeiwaardes als nooit tevoren kan realiseren.

Opvolgend op deze succesvolle dag heeft november nog meer mooie vooruitzichten in petto. Met Black Friday en het aankomende Cyberweekend is het nu het moment om volledig klaar te zijn voor deze dagen en nog meer records te breken.

Wees er zeker van dat uw accountmanager op de hoogte is van uw acties en eventuele extra exposure die u wilt boeken om samen grote hoogtes in deze novembermaand te bereiken.