Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Enorme toename in uitgaven toont succes Singles Day

Holiday Singles Day@2x 1024x427

Singles Day, ook wel Guanggun Jie genoemd in China zorgt voor steeds meer opschudding en aandacht in alle markten wereldwijd. Binnen het event, wat dit jaar voor de elfde keer is georganiseerd, heeft Ali Express een sleutelrol. De webshop zag haar omzet op deze dag maar liefst met 25% toenemen en de dag werd afgesloten met maar liefst 38,4 miljard dollar omzet.

Ook voor TradeTracker waren de resultaten ten opzichte van 2018 duidelijk zichtbaar. De omzetten uit het Ali Express programma groeide met meer dan 300% ten opzichte van dezelfde dag vorig jaar. Affiliates zagen hun commissies over deze dag met meer dan 180% toenemen en het aantal verkopen nam met 130% toe. De gemiddelde orderwaardes van de bestellingen op deze dag stegen ook met circa 30%.

Dit geweldige resultaat toont aan dat het affiliate kanaal een enorme bijdrage kan leveren op dergelijke actiedagen, in welke vorm of markt dan ook. TradeTracker is er dan ook trots op om aan deze enorm succesvolle dag bij te dragen, in een toch al zeer succesvol jaar. Door te investeren in sterke partnerships met zowel de merken als de publishers toont TradeTracker aan dat affiliate marketing groeiwaardes als nooit tevoren kan realiseren.

Opvolgend op deze succesvolle dag heeft november nog meer mooie vooruitzichten in petto. Met Black Friday en het aankomende Cyberweekend is het nu het moment om volledig klaar te zijn voor deze dagen en nog meer records te breken.

Wees er zeker van dat uw accountmanager op de hoogte is van uw acties en eventuele extra exposure die u wilt boeken om samen grote hoogtes in deze novembermaand te bereiken.


Previous:

Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

Next:

We zijn verhuisd en dat vierden we zo ..

We zijn verhuisd en dat vierden we zo ..

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more