Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

03 December, 2019 by TradeTracker Belgium

Na een aantal drukke maanden van het oude pand leeghalen en dozen inpakken, nodigde TradeTracker België op donderdag 28 november 2019 haar collega’s en partners uit voor de officiële opening van het kantoor in MeetDistrict, Ghelamco Arena te Gent. Het beloofde een leuk weerzien te worden met lekkere hapjes en een glas bubbels, kortom het ideale begin van een nieuw hoofdstuk in het TradeTracker België verhaal.

In de vroege avond werden de eerste gasten ontvangen met een glas champagne of een heerlijke mocktail. Nadat de meeste genodigden arriveerden, heette de Country Manager Joeky Geilleit iedereen welkom. Ze gaf een woordje uitleg over de keuze om van Brugge naar Gent te verhuizen, waar TradeTracker momenteel staat en de doelen die we voor onszelf zetten. TradeTracker België groeit jaar op jaar en wil deze groei in de toekomst ook verzekeren. De nieuwe locatie biedt een aangename werkomgeving voor huidige en toekomstige werknemers alsook een centraal bereikbare locatie om merchants en publishers te ontvangen. Bij een nieuw hoofdstuk horen ook nieuwe personages, de nieuwe aanwinsten van het Belgisch team werden voorgesteld. Sinds november versterken Junior Account Managers Alessio, Lotte en Dorothea het team samen met de nieuwe Sales Manager Elizabeta. Het voltallige team heeft er alvast veel zin om er in te vliegen.

Aan het eind van het welkomstwoordje werden twee groepen gevormd om de rondleiding van de Ghelamco Arena te starten. Twee gepassioneerde vrijwilligers gaven ons een kijkje achter de schermen van K.A.A Gent. Een aantal leuke weetjes die we onthouden:
• Alle sponsors die in het stadium zichtbaar zijn, worden tijdens de matchen van de UEFA Champions League verborgen. Alleen officiële UEFA sponsors mogen op dat moment in beeld komen.
• Waarom aanhangers van K.A.A. Gent ook wel “de Buffalo’s” genoemd worden. De roepnaam zou zijn oorsprong vinden bij Buffalo Bill die in 1895 met zijn circus naar Gent kwam. Enkele Gentse studenten riepen hem toe met de kreet “Buffalo! Buffalo!”, een kreet die jaar op jaar werd overgedragen.
• De jacuzzi die te midden van de doucheruimte van de kleedkamers pronkt is – jammer genoeg voor de spelers - niet langer in gebruik en zal binnenkort weggehaald worden.

Samengevat kunnen we stellen dat de Ghelamco Arena zo veel meer dan een voetbalstadion is. Het biedt een leuke werkplaats aan talloze bedrijven en vormt een centrale ontmoetingsplaats in het bruisende Gent.

Bij terugkomst van de rondleiding werden de interessante gesprekken verdergezet en onze grommende magen gevuld met heerlijke hapjes, gevolgd door de nodige zoetigheden, waaronder de Donut Wall.

Oude bekenden zagen elkaar terug en nieuwe contacten werden gelegd. Iedereen vertrok voldaan huiswaarts en kreeg een leuke goodiebag vol TradeTracker accessoires mee.