Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

We zijn verhuisd en dat vierden we zo ..

Na een aantal drukke maanden van het oude pand leeghalen en dozen inpakken, nodigde TradeTracker België op donderdag 28 november 2019 haar collega’s en partners uit voor de officiële opening van het kantoor in MeetDistrict, Ghelamco Arena te Gent. Het beloofde een leuk weerzien te worden met lekkere hapjes en een glas bubbels, kortom het ideale begin van een nieuw hoofdstuk in het TradeTracker België verhaal.

In de vroege avond werden de eerste gasten ontvangen met een glas champagne of een heerlijke mocktail. Nadat de meeste genodigden arriveerden, heette de Country Manager Joeky Geilleit iedereen welkom. Ze gaf een woordje uitleg over de keuze om van Brugge naar Gent te verhuizen, waar TradeTracker momenteel staat en de doelen die we voor onszelf zetten. TradeTracker België groeit jaar op jaar en wil deze groei in de toekomst ook verzekeren. De nieuwe locatie biedt een aangename werkomgeving voor huidige en toekomstige werknemers alsook een centraal bereikbare locatie om merchants en publishers te ontvangen. Bij een nieuw hoofdstuk horen ook nieuwe personages, de nieuwe aanwinsten van het Belgisch team werden voorgesteld. Sinds november versterken Junior Account Managers Alessio, Lotte en Dorothea het team samen met de nieuwe Sales Manager Elizabeta. Het voltallige team heeft er alvast veel zin om er in te vliegen.

Aan het eind van het welkomstwoordje werden twee groepen gevormd om de rondleiding van de Ghelamco Arena te starten. Twee gepassioneerde vrijwilligers gaven ons een kijkje achter de schermen van K.A.A Gent. Een aantal leuke weetjes die we onthouden:
• Alle sponsors die in het stadium zichtbaar zijn, worden tijdens de matchen van de UEFA Champions League verborgen. Alleen officiële UEFA sponsors mogen op dat moment in beeld komen.
• Waarom aanhangers van K.A.A. Gent ook wel “de Buffalo’s” genoemd worden. De roepnaam zou zijn oorsprong vinden bij Buffalo Bill die in 1895 met zijn circus naar Gent kwam. Enkele Gentse studenten riepen hem toe met de kreet “Buffalo! Buffalo!”, een kreet die jaar op jaar werd overgedragen.
• De jacuzzi die te midden van de doucheruimte van de kleedkamers pronkt is – jammer genoeg voor de spelers – niet langer in gebruik en zal binnenkort weggehaald worden.

Samengevat kunnen we stellen dat de Ghelamco Arena zo veel meer dan een voetbalstadion is. Het biedt een leuke werkplaats aan talloze bedrijven en vormt een centrale ontmoetingsplaats in het bruisende Gent.

Bij terugkomst van de rondleiding werden de interessante gesprekken verdergezet en onze grommende magen gevuld met heerlijke hapjes, gevolgd door de nodige zoetigheden, waaronder de Donut Wall.

Oude bekenden zagen elkaar terug en nieuwe contacten werden gelegd. Iedereen vertrok voldaan huiswaarts en kreeg een leuke goodiebag vol TradeTracker accessoires mee.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer