Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Nieuwe features voor adverteerders

TradeTracker werkt dagelijks aan de software om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, alsook spelen we op die manier steeds in op de laatste trends. Onlangs zijn enkele nieuwe features toegevoegd aan de merchant software:

  • Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties;
  • Vervaldatum toegevoegd aan factuuroverzicht;
  • Optie om meerdere facturen (als zip-bestand) ineens te downloaden.

Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties

Vanaf heden is een overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties voor merchants in het account beschikbaar. Onder “Promotiemateriaal” zijn 2 tabs zichtbaar: “Kortingscodes” (kortingen in de vorm van vaste bedragen en percentages) en “Consumentenacties”, gericht op de klant (bijv. “Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-“).

2012 07 27 Mer Vcit

Hier kunt u eenvoudig uw kortingscodes en consumentenacties toevoegen, zodat affiliates deze kunnen gebruiken bij de promotie van uw campagne. Om een nieuwe kortingscode of consumentenactie toe te voegen, klikt u op het icoontje bovenin:
Add

Hierna krijgt u het volgende schem te zien:

2012 07 27 Mer Avci

Wanneer u een kortingscode toevoegt zorg er dan voor dat de velden “Naam kortingscode” en “Titel” verschillen waarbij u bedenkt dat de titel uiteindelijk op de affiliatesite wordt weergegeven (bijv. “10% korting op alle schoenen”) en de naam voornamelijk wordt gebruikt voor rapportage doeleinden. U heeft de mogelijkheid om een deeplink in te vullen in het veld “Doel URL”, maar u kunt deze ook leeg laten zodat bezoekers op uw homepage landen.

In het tekstveld “Voorwaarden” kunt u (beperkende) voorwaarden opnemen, bijvoorbeeld wanneer een kortingscode niet geldt voor een bepaalde productgroep binnen uw shop.

Het systeem zal incentives welke verlopen zijn automatisch onzichtbaar voor affiliates maken en zal deze uiteindelijk na 7 dagen verwijderen.

Vervaldatum toegevoegd aan factuuroverzicht

Aan uw factuuroverzicht (Algemeen -> Financieel) is de kolom “vervaldatum” toegevoegd:

2012 07 27 Mer Ioddc

Optie om in 1 keer meerdere facturen (als zip-bestand) te downloaden

In hetzelfde factuuroverzicht heeft u nu de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk als zip-bestand te downloaden. U hoeft slechts de hokjes voor de facturen die u wilt downloaden aan te vinken en “Download naar zip-bestand” te selecteren in het drop-down menu onderaan de pagina:

2012 07 27 Mer Iomd


Previous:

Sterke omzet groei TradeTracker.com

Sterke omzet groei TradeTracker.com

Next:

Nieuwe features voor affiliates

Nieuwe features voor affiliates

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more