Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Nieuwe features voor affiliates

Onlangs zijn de volgende features toegevoegd aan de affiliate software:

  • Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties;
  • “CampaignSubCategories” toegevoegd aan Webservices;
  • Productgroep toegevoegd aan transactienotificatie-e-mails;
  • Optie om in 1 keer meerdere facturen (als zip-bestand) te downloaden.

Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties

Vanaf heden is een overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties voor affiliates in het account beschikbaar. Onder de noemer “Incentives” zijn 2 tabs zichtbaar: “Kortingscodes” (kortingen in de vorm van vaste bedragen en percentages) en “Consumentenacties”, gericht op de klant (bijv. “Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-“).

2012 07 27 Aff Vccoo

Het overzicht laat in een oogopslag zien welke kortingscodes en consumentenacties actueel zijn en de looptijd ervan. U kunt eenvoudig een productfeed creëren van door u geselecteerde acties in XML, CSV of RSS formaat door op de betreffende icoon te klikken:

2012 07 27 Aff Gpfi

Bovendien kunnen deze incentives automatisch opgehaald worden door middel van onze Webservices/API. Hiervoor zijn de methods “getMaterialIncentiveVoucherItems” en “getMaterialIncentiveOfferItems” toegevoegd.

“CampaignSubCategories” toegevoegd aan Webservices

De Webservices zijn uitgebreid met het onderdeel “CampaignSubCategories”. Wanneer campagnes vanuit de Webservices worden opgehaald, is het vanaf nu makkelijker om deze te selecteren op subcategorie. Dit maakt het o.a. eenvoudiger om categoriebomen te creëren, bijvoorbeeld in een prijsvergelijkingswebsite.

Productgroep toegevoegd aan transactienotificatie-e-mails;

De transactienotificatie-e-mails vermelden nu ook de productgroep waarin uw sale of lead is geregistreerd, zodat u meer inzicht heeft in wat voor type transactie heeft plaatsgevonden. U kunt deze notificaties beheren (in- of uitschakelen) via Account → Gebruikers → Aanpassen.

Optie om in 1 keer meerdere facturen (als zip-bestand) te downloaden

Vanuit het factuuroverzicht (Account → Financieel → Facturen) heeft u nu de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te downloaden. U hoeft slechts de hokjes voor de facturen die u wilt downloaden aan te vinken en “Download naar zip-bestand” te selecteren in het drop-down menu onderaan de pagina:

2012 07 27 Aff Iomd

Previous:

Nieuwe features voor adverteerders

Nieuwe features voor adverteerders

Next:

Les liens textes meilleurs que les banières

Les liens textes meilleurs que les banières

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more