Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Nieuwe features voor affiliates

Onlangs zijn de volgende features toegevoegd aan de affiliate software:

  • Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties;
  • “CampaignSubCategories” toegevoegd aan Webservices;
  • Productgroep toegevoegd aan transactienotificatie-e-mails;
  • Optie om in 1 keer meerdere facturen (als zip-bestand) te downloaden.

Overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties

Vanaf heden is een overzicht van actuele kortingscodes en consumentenacties voor affiliates in het account beschikbaar. Onder de noemer “Incentives” zijn 2 tabs zichtbaar: “Kortingscodes” (kortingen in de vorm van vaste bedragen en percentages) en “Consumentenacties”, gericht op de klant (bijv. “Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-“).

Het overzicht laat in een oogopslag zien welke kortingscodes en consumentenacties actueel zijn en de looptijd ervan. U kunt eenvoudig een productfeed creëren van door u geselecteerde acties in XML, CSV of RSS formaat door op de betreffende icoon te klikken:

Bovendien kunnen deze incentives automatisch opgehaald worden door middel van onze Webservices/API. Hiervoor zijn de methods “getMaterialIncentiveVoucherItems” en “getMaterialIncentiveOfferItems” toegevoegd.

“CampaignSubCategories” toegevoegd aan Webservices

De Webservices zijn uitgebreid met het onderdeel “CampaignSubCategories”. Wanneer campagnes vanuit de Webservices worden opgehaald, is het vanaf nu makkelijker om deze te selecteren op subcategorie. Dit maakt het o.a. eenvoudiger om categoriebomen te creëren, bijvoorbeeld in een prijsvergelijkingswebsite.

Productgroep toegevoegd aan transactienotificatie-e-mails;

De transactienotificatie-e-mails vermelden nu ook de productgroep waarin uw sale of lead is geregistreerd, zodat u meer inzicht heeft in wat voor type transactie heeft plaatsgevonden. U kunt deze notificaties beheren (in- of uitschakelen) via Account → Gebruikers → Aanpassen.

Optie om in 1 keer meerdere facturen (als zip-bestand) te downloaden

Vanuit het factuuroverzicht (Account → Financieel → Facturen) heeft u nu de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te downloaden. U hoeft slechts de hokjes voor de facturen die u wilt downloaden aan te vinken en “Download naar zip-bestand” te selecteren in het drop-down menu onderaan de pagina:

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer