Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Hoe ben je in de functie van financial/account manager bij TradeTracker België terecht gekomen?

Bij mijn vorige werkgever Liberty Channels had ik naast de toeristische & administratieve taken (overflow callcenter, eigen productie & klachtenbehandeling) ook als voornaamste taak het beheren van de Nederlandstalige website. In die context had ik voor de wekelijkse newsletters sporadisch contact met Olivier van Travelmedia. De huidige zaakvoerder van TradeTracker, Dominique Tanaka, was ook gekend in toeristische kringen als ervaren sales voor de touroperator Transeurope. Het moment dat ik een nieuwe uitdaging zocht was ik dus bij beide personen aan het goede adres. De know-how die ik uit de toeristische sector had opgedaan, alsook de kennis in het online gebeuren, heb ik vanaf juli 2010 mogen toepassen als accountmanager voor de Travel campagnes. Reeds in 2010 volgde ik ook de openstaande facturen op en vanaf 2011 kwam daar geleidelijk aan meer boekhouding aan te pas. Daar heb ik volledig achtergestaan, aangezien ik merkte dat ik die taken gaandeweg graag begon te doen… Nooit gedacht dat ik ooit mijn weg zou vinden in boekhouding en administratie, maar nu hoop ik dit nog lang te mogen doen bij TradeTracker Belgium!

Wat vind je het leukste aan de job? En wat minder leuk?

Wellicht onbegrijpelijk voor velen, maar ik vind mijn job afwisselend. Er zijn zoveel verschillende zaken op te volgen die zorgen voor de variatie: aankoop, verkoop, bank, btw, formulieren, verzekeringen, etc… Bovendien vind ik het leuk dat je er zelf de controle over hebt. Er zijn meestal geen externe factoren die je werk kunnen beïnvloeden. Ik kan voldoening vinden door up to date te zijn met de boekhouding. Mocht ik een achterstand hebben, heb ik dat dan ook volledig aan mezelf te danken :)

Minder leuke zaken zijn dan weer de vele formaliteiten die moeten nageleefd worden bij contact met overheidsdiensten. Het valt me nog steeds op hoe bureaucratisch, weinig productief en onflexibel sommige diensten wel zijn…

Hoe zou je de sfeer bij TradeTracker België omschrijven?

Ik kom elke dag graag werken, dus dat zegt zeker genoeg over de sfeer. Er wordt hard gewerkt maar ook wat afgelachen. Dit is dé ideale combinatie die misschien nog velen zoeken…

Waar ben je mee bezig na de werkuren?

Na de werkuren ben ik vooral bewust bezig met het gezinsleven. Mijn man en 2 dochters van 8 en bijna 5 jaar oud zorgen dat ik plezant bezig blijf. :)