Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Personeelsspotter: Account Manager Lieselot Vandeursen

Hoe ben je in de functie van Account Manger bij TradeTracker België terecht gekomen?

Tijdens mijn studies aan de Hogeschool West-Vlaanderen afstudeerrichting marketing kwam ik voor het eerst in contact met TradeTracker. Onze collega, Olivier Dierickx gaf toen namelijk een gastcollege over affiliate marketing. Ik was heel geboeid door het bedrijf en de werking van affiliatemarketing. Daarom heb ik meteen gesolliciteerd. Ik kreeg onmiddellijk een kans om aan de slag te gaan na mijn studies. Ik ben dan ook heel dankbaar dat TradeTracker graag een kans geeft aan studenten die net afgestudeerd zijn en geen of weinig ervaring hebben. Ik werk ondertussen al meer dan een jaar bij TradeTracker en hoop nog lang te mogen blijven.

Wat vind je het leukste aan de job? En wat minder leuk?

Het leukste aan mijn job is het nauwe contact met de klanten en de variatie van het werk. Zelf ben ik een sociale persoon en daarom vind ik het belangrijk om een goede band te scheppen met de klant. Op die manier kan je hen ook een betere service verlenen. Wat ik persoonlijk minder leuk vind aan de job is het zoeken naar nieuwe affiliates buiten ons netwerk. Het is heel arbeidsintensief en vaak krijg je geen of een negatieve respons van de potentiële affiliates die je gecontacteerd hebt.

Hoe zou je de sfeer bij TradeTracker België omschrijven?

Aangezien we met een jong en dynamisch team samenwerken zit de sfeer bij TradeTracker België heel goed. We zijn een heel hecht team en er wordt heel wat afgelachen. Daarnaast werken we natuurlijk ook hard en helpen we mekaar graag waar nodig.

Waar ben je mee bezig na de werkuren?

Momenteel ben ik druk bezig met de organisatie van mijn bouw. Daarnaast ontspan ik mij graag door tweemaal per week te sporten.


Previous:

Plopsa

Plopsa

Next:

Kom naar de Plopsa Affiliatedag op 18 april!

Kom naar de Plopsa Affiliatedag op 18 april!

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer