Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker Belgium schenkt drie tickets weg voor de Affiliatedag in Utrecht!

Op 30 mei is het terug tijd voor de Affiliatedag van Nederland. Naar jaarlijkse gewoonte gaat deze door in DeFabrique in Utrecht. Dit jaar is het onderwerp “Optimalisatie en Multi Device in Affiliate Marketing”. Daar dit zeer interessant is voor de affiliates, besloten we om met TradeTracker Belgium de komende weken enkele leuke wedstrijden te organiseren waardoor affiliates een gratis ticket kunnen bemachtigen!

 

Affiliatedag Nederland

Optimalisatie en Multi Device in Affiliate Marketing

Of het nou gaat over SEO, SEA of Social Media, de performance van affiliate marketing is sterk afhankelijk van een goede inzet en optimalisatie binnen deze online marketing kanalen. De mate van optimalisatie bepaalt uiteindelijk het succes van je affiliate marketing activiteiten.

Tijdens de 6e editie van Affiliate Dag leggen we de nadruk op de aspecten die je helpen het rendement van je affiliate marketing inspanningen te verbeteren en gaan wij dieper in op de belangen die spelen rondom de enorme opkomst van mobile en tablet traffic en apps.

Datum: 30 mei 2013

Locatie: DeFrabrique – Utrecht

Wedstrijden

We starten met drie wedstrijden waarmee je als affiliate kunt deelnemen:

  • Twitter actie
  • Multi Device website
  • TradeTracker actie

Twitter actie

Deze wedstrijd is afgelopen.

Mobile Devices website

Net zoals de organisatoren van de Affiliatedag zijn wij er ook van overtuigd dat verkeer via mobile, tablet en apps niet langer te verwaarlozen valt, ook als affiliate niet. Maandelijks zien wij meer en meer verkopen en leads binnenkomen via deze devices. Om dit te ondersteunen geven we één ticket weg aan de persoon die de leukste Multi Device website kan bouwen, of zijn huidige website optimaliseerd. Toespitsen op één bepaald device: Applicatie, Mobile of Tablet is tevens toegelaten. We zullen ons toespitsen op héél wat criteria om een winnaar te kiezen, denk hierbij o.a. aan:
  • Creatieve aanpak
  • Werkt de website op alle devices
  • Vernieuwend
  • Uitzicht
  • Plaatsing promotiemateriaal adverteerders
  • Automatische synchronisatie met de originele website
  • enz.

Voorwaarden:

Stel TradeTracker creatief voor

Maak vanaf 15 april kans op het laatste ticket. Stel TradeTracker op een zo creatief mogelijke manier voor en kom mee naar de Affiliatedag in Utrecht! Maak bijvoorbeeld een filmpje en plaats hiervan een link in de footer van je landingspagina. (vb. link: ‘geld verdienen’) of ontwerp zelf een volledige pagina.

Met de 2nd tier TradeTracker.be campagne kun je bovendien 5% verdienen op alle inkomsten van de nieuwe affiliates die door jou zijn aangebracht.

Voorwaarden:

Succes!

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer