Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

TradeTracker Belgium is aanwezig op DMF 2012

Noteer de datum 11 oktober 2012 maar in jullie agenda. Op die dag vindt de 7e editie van het interactieve marketing event Digital Marketing First plaats. En wij, TradeTracker België, zijn ook van de partij.

Op het evenement krijg je zicht op de laatste trends, oplossingen en diensten op vlak van e-marketing, e-busines en digitale media. Kortom een evenement waar wij niet mogen op ontbreken. Onze Sales manager David zal ook een workshop geven: “Affiliate marketing as part of your business strategy“.

Digital Marketing First 2012

Op het evenement zullen een 80-tal exposanten aanwezig zijn, die jij kan ontmoeten. Daarnaast kan je ook tal van interactieve workshops bij wonen en in contact komen met meer dan 3.500 professionals. Het volledige programma kan je reeds bekijken op de website van Digital Marketing First.

Wil je ons ontmoeten op dit evenement? Laat het dan zeker weten via ons contact formulier.


Previous:

Personeelspotter: Sales manager David

Personeelspotter: Sales manager David

Next:

Comment puis-je ajouter un deuxième site affilié à TradeTracker ?

Comment puis-je ajouter un deuxième site affilié à TradeTracker ?

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer