Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker lanceert Real Attribution

PERSBERICHT

TradeTracker lanceert Real Attribution, het eerste en enige netwerk met attributie binnen het affiliatekanaal.

 

Dubai, 30 mei 2017

TradeTrackers Real Attribution is de revolutie binnen Affiliatemarketing. Het motiveert publishers om campagnes extra te promoten op basis van eerlijke beloningen, toegevoegde waarde, transparantie en een hoger rendement. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid om meerdere publishers per transactie te belonen, met als belangrijkste doelstelling: meer omzet! Een wens in de markt die na jaren eindelijk in vervulling gaat. TradeTracker is het eerste en enige netwerk dat attributie aanbiedt binnen het affiliatekanaal.

Beloon alle betrokken publishers
Zes maanden geleden schudde TradeTracker de markt op met de lancering van Conversiepadtracking. Dit geeft adverteerders gedetailleerde inzichten in de customer journey en de rol die publishers of eigen media daarin hebben. Vandaag lanceert TradeTracker Real Attribution en zal de markt wederom worden opgeschud. Met Real Attribution is het mogelijk om alle publishers die bij de customer journey betrokken zijn te belonen. Of ze nu initiator, assist of converter zijn. Vijf attributiemodellen en een custom model geven adverteerders de mogelijkheid om de voor hen belangrijkste elementen naar waarde te belonen en meer nadruk te leggen op branding en inspiratie. Real Attribution zorgt dan ook voor een enorme toestroom van nieuwe publishers die door het ‘last-click-model’, affiliatemarketing tot op heden links hebben laten liggen. Publishers worden beloond op basis van hun toegevoegde waarde in iedere fase van het aankoopproces. Of het nu gaat om blogs, content sites, vergelijkers, kortingscode of cashbacksites.

De behoefte aan native content
Adverteerders zoeken continu naar relevante publishers die interessante content creëren. Content publishers die zich met name op de upper-funnel focussen, krijgen in een last-click-model vrijwel nooit een fair share voor hun rol in het conversiepad, waardoor zij vaak fixed fees aanrekenen voor hun promotie. Real Attribution zorgt voor een enorme uplift in promotie bij dit type publishers, met een aanzienlijke omzetstijging als resultaat.

Paul van Doorn, CEO van TradeTracker.com licht toe: “Aan publishers commissie toekennen op basis van toegevoegde waarde is een revolutie in onze branche. Dit verandert de manier waarop affiliatemarketing bedreven wordt en opent deuren voor de meerderheid van de publishers waar nu niet naar wordt omgekeken. Het belangrijkste kenmerk van Real Attribution is dat het commissiemodel aan te passen is aan de specifieke campagnedoelstellingen van een adverteerder, waarbij display en eigen kanalen ook kunnen worden opgenomen”.

Alle mediabestedingen op basis van performance
Real Attribution gaat veel verder dan alleen het affiliatekanaal. Door het opnemen van owned media, impressies, retargeting en SEA als valide touchpoints, wordt online advertising in totaliteit performance based. Mediahuizen en traditionele publishers kunnen hiervan profiteren. Zij streven naar een zo hoog mogelijk resultaat per bezoeker, maar hun eCPM staat continu onder druk. Real Attribution maakt het mogelijk om impressies of post-view campagnes te integreren. Zo krijgen publishers een fair share voor hun bijdrage aan een transactie. Dit opent deuren voor een hernieuwde samenwerking met de grootste publishers die, tot nog toe, alleen op basis van CPM, CPC of fixed fee commissies werkten.

Over TradeTracker.com
TradeTracker stelt bedrijven in de online marketingwereld in staat het beste resultaat uit performance marketing te halen. TradeTracker biedt een platform dat haar klanten real-time voorziet van begrijpelijke en bovenal transparante data. TradeTracker heeft haar software in-house ontwikkeld en altijd met de gebruiker vooropgesteld. Dit garandeert een platform dat de mogelijkheid biedt beslissingen te nemen op basis van onderbouwde inzichten. Met kantoren in 16 landen heeft TradeTracker de grootste Europese dekking en is het als enige westerse netwerk actief in het Midden-Oosten.

Bezoek www.real-attribution.com voor meer informatie en join the revolution! Of mail naar attribution@tradetracker.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer