Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker lanceert Real Attribution

PERSBERICHT

TradeTracker lanceert Real Attribution, het eerste en enige netwerk met attributie binnen het affiliatekanaal.

 

Dubai, 30 mei 2017

TradeTrackers Real Attribution is de revolutie binnen Affiliatemarketing. Het motiveert publishers om campagnes extra te promoten op basis van eerlijke beloningen, toegevoegde waarde, transparantie en een hoger rendement. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid om meerdere publishers per transactie te belonen, met als belangrijkste doelstelling: meer omzet! Een wens in de markt die na jaren eindelijk in vervulling gaat. TradeTracker is het eerste en enige netwerk dat attributie aanbiedt binnen het affiliatekanaal.

Beloon alle betrokken publishers
Zes maanden geleden schudde TradeTracker de markt op met de lancering van Conversiepadtracking. Dit geeft adverteerders gedetailleerde inzichten in de customer journey en de rol die publishers of eigen media daarin hebben. Vandaag lanceert TradeTracker Real Attribution en zal de markt wederom worden opgeschud. Met Real Attribution is het mogelijk om alle publishers die bij de customer journey betrokken zijn te belonen. Of ze nu initiator, assist of converter zijn. Vijf attributiemodellen en een custom model geven adverteerders de mogelijkheid om de voor hen belangrijkste elementen naar waarde te belonen en meer nadruk te leggen op branding en inspiratie. Real Attribution zorgt dan ook voor een enorme toestroom van nieuwe publishers die door het ‘last-click-model’, affiliatemarketing tot op heden links hebben laten liggen. Publishers worden beloond op basis van hun toegevoegde waarde in iedere fase van het aankoopproces. Of het nu gaat om blogs, content sites, vergelijkers, kortingscode of cashbacksites.

De behoefte aan native content
Adverteerders zoeken continu naar relevante publishers die interessante content creëren. Content publishers die zich met name op de upper-funnel focussen, krijgen in een last-click-model vrijwel nooit een fair share voor hun rol in het conversiepad, waardoor zij vaak fixed fees aanrekenen voor hun promotie. Real Attribution zorgt voor een enorme uplift in promotie bij dit type publishers, met een aanzienlijke omzetstijging als resultaat.

Paul van Doorn, CEO van TradeTracker.com licht toe: “Aan publishers commissie toekennen op basis van toegevoegde waarde is een revolutie in onze branche. Dit verandert de manier waarop affiliatemarketing bedreven wordt en opent deuren voor de meerderheid van de publishers waar nu niet naar wordt omgekeken. Het belangrijkste kenmerk van Real Attribution is dat het commissiemodel aan te passen is aan de specifieke campagnedoelstellingen van een adverteerder, waarbij display en eigen kanalen ook kunnen worden opgenomen”.

Alle mediabestedingen op basis van performance
Real Attribution gaat veel verder dan alleen het affiliatekanaal. Door het opnemen van owned media, impressies, retargeting en SEA als valide touchpoints, wordt online advertising in totaliteit performance based. Mediahuizen en traditionele publishers kunnen hiervan profiteren. Zij streven naar een zo hoog mogelijk resultaat per bezoeker, maar hun eCPM staat continu onder druk. Real Attribution maakt het mogelijk om impressies of post-view campagnes te integreren. Zo krijgen publishers een fair share voor hun bijdrage aan een transactie. Dit opent deuren voor een hernieuwde samenwerking met de grootste publishers die, tot nog toe, alleen op basis van CPM, CPC of fixed fee commissies werkten.

Over TradeTracker.com
TradeTracker stelt bedrijven in de online marketingwereld in staat het beste resultaat uit performance marketing te halen. TradeTracker biedt een platform dat haar klanten real-time voorziet van begrijpelijke en bovenal transparante data. TradeTracker heeft haar software in-house ontwikkeld en altijd met de gebruiker vooropgesteld. Dit garandeert een platform dat de mogelijkheid biedt beslissingen te nemen op basis van onderbouwde inzichten. Met kantoren in 16 landen heeft TradeTracker de grootste Europese dekking en is het als enige westerse netwerk actief in het Midden-Oosten.

Bezoek www.real-attribution.com voor meer informatie en join the revolution! Of mail naar attribution@tradetracker.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Previous:

Nieuwe Managing Director TradeTracker België

Nieuwe Managing Director TradeTracker België

Next:

TradeTracker’s Real-Attribution hoogtepunt op Webtomorrow 2017

TradeTracker’s Real-Attribution hoogtepunt op Webtomorrow 2017

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more