Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Nieuwe Managing Director TradeTracker België

Gordon Plomp neemt sinds 1 mei de functie van Managing Director op zich bij TradeTracker België.

Met een achtergrond in marketing technologie heeft hij grote successen geboekt bij bedrijven als Google’s DoubleClick, Omniture en meest recent het van oorsprong Duitse ExactTag. De ervaring van Plomp sluit dan ook naadloos aan bij de hedendaagse uitdaging die veel adverteerders ervaren, namelijk de juiste waarde toekennen aan verschillende kanalen in performance marketing om het maximale resultaat te behalen. De move naar TradeTracker voelt dan ook erg goed als marktleider in performance marketing.

Over zijn aanstelling en nieuwe uitdaging meldt Plomp: “Ik ben zeer enthousiast over TradeTracker en kijk ernaar uit om de Belgische markt te bedienen met de kwalitatieve propositie van het netwerk.”

Philip Keckeis, Director International Operations is zeer tevreden met Plomp als nieuwe directeur van het Belgische kantoor. “Met de kennis en achtergrond van Gordon is het voor ons nog beter mogelijk om onze klanten van nieuwe mogelijkheden te laten genieten, zoals we dat al voor veel grote namen in België hebben kunnen doen”.

TradeTracker België is de komende maanden opnieuw aanwezig op toonaangevende beurzen voor e-commerce, waar ze de nieuwste features en mogelijkheden op het gebied van performance marketing presenteert.

 


Previous:

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Next:

TradeTracker lanceert Real Attribution

TradeTracker lanceert Real Attribution

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer