Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Nieuwe Managing Director TradeTracker België

Gordon Plomp neemt sinds 1 mei de functie van Managing Director op zich bij TradeTracker België.

Met een achtergrond in marketing technologie heeft hij grote successen geboekt bij bedrijven als Google’s DoubleClick, Omniture en meest recent het van oorsprong Duitse ExactTag. De ervaring van Plomp sluit dan ook naadloos aan bij de hedendaagse uitdaging die veel adverteerders ervaren, namelijk de juiste waarde toekennen aan verschillende kanalen in performance marketing om het maximale resultaat te behalen. De move naar TradeTracker voelt dan ook erg goed als marktleider in performance marketing.

Over zijn aanstelling en nieuwe uitdaging meldt Plomp: “Ik ben zeer enthousiast over TradeTracker en kijk ernaar uit om de Belgische markt te bedienen met de kwalitatieve propositie van het netwerk.”

Philip Keckeis, Director International Operations is zeer tevreden met Plomp als nieuwe directeur van het Belgische kantoor. “Met de kennis en achtergrond van Gordon is het voor ons nog beter mogelijk om onze klanten van nieuwe mogelijkheden te laten genieten, zoals we dat al voor veel grote namen in België hebben kunnen doen”.

TradeTracker België is de komende maanden opnieuw aanwezig op toonaangevende beurzen voor e-commerce, waar ze de nieuwste features en mogelijkheden op het gebied van performance marketing presenteert.

 


Previous:

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Next:

TradeTracker lanceert Real Attribution

TradeTracker lanceert Real Attribution

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more