Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker opent kantoor in Moskou!

De uitgaven van online advertenties in Rusland haalde in 2011 traditionele media voor het eerst in. Voor TradeTracker een van de vele redenen om in dit uitdagende land een kantoor te openen. In een enorme markt waar online reclame in de kinderschoenen staat als het draait om performance based adverteren, maar vrij ontwikkeld is op display-gebied, faciliteert TradeTracker haar schaalbare platform om adverteerders en publishers hun affiliate activiteiten optimaal uit te voeren. Uitbreiding naar Rusland biedt adverteerders en publishers mogelijkheden om op zowel lokale als internationale schaal affiliate campagnes te starten. Voor veel van hen is Rusland nog onontgonnen gebied. TradeTracker voorziet in een schaalbaar platform om aan de wensen van de markt te voldoen.

Met de opening van het 13e kantoor is TradeTracker op het juiste spoor in de behoefte van continu groeiende activiteiten van klanten te voorzien. Steeds meer adverteerders kiezen voor hun online marketing activiteiten enkele partijen en willen daar een gedegen relatie mee opbouwen. Op het gebied van affiliate marketing is TradeTracker een dergelijke partij en is erop gebrand het aanbod constant stabiel te vergroten.

De uitbreiding betekent dat TradeTracker haar diensten levert in 13 landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Rusland: een andere mindset

TradeTracker CEO Paul van Doorn reageert: “Het openen van een kantoor in Rusland biedt een groot aantal reeds actieve adverteerders de mogelijkheid samen met de groei van het netwerk hun online activiteiten uit te breiden. Vice versa voorziet TradeTracker veel Russische adverteerders en affiliates van een schaalbare oplossing voor het aanboren van de voor hen vaak interessante West-Europese markt.”

Registreren bij TradeTracker Rusland

Affiliates kunnen zich direct inschrijven vanuit hen bestaande account en profiteren van de vele gemakken die het TradeTracker platform te bieden heeft, of zich hier inschrijven met een nieuw account.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer