Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker opent kantoor in Moskou!

De uitgaven van online advertenties in Rusland haalde in 2011 traditionele media voor het eerst in. Voor TradeTracker een van de vele redenen om in dit uitdagende land een kantoor te openen. In een enorme markt waar online reclame in de kinderschoenen staat als het draait om performance based adverteren, maar vrij ontwikkeld is op display-gebied, faciliteert TradeTracker haar schaalbare platform om adverteerders en publishers hun affiliate activiteiten optimaal uit te voeren. Uitbreiding naar Rusland biedt adverteerders en publishers mogelijkheden om op zowel lokale als internationale schaal affiliate campagnes te starten. Voor veel van hen is Rusland nog onontgonnen gebied. TradeTracker voorziet in een schaalbaar platform om aan de wensen van de markt te voldoen.

Met de opening van het 13e kantoor is TradeTracker op het juiste spoor in de behoefte van continu groeiende activiteiten van klanten te voorzien. Steeds meer adverteerders kiezen voor hun online marketing activiteiten enkele partijen en willen daar een gedegen relatie mee opbouwen. Op het gebied van affiliate marketing is TradeTracker een dergelijke partij en is erop gebrand het aanbod constant stabiel te vergroten.

De uitbreiding betekent dat TradeTracker haar diensten levert in 13 landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Rusland: een andere mindset

TradeTracker CEO Paul van Doorn reageert: “Het openen van een kantoor in Rusland biedt een groot aantal reeds actieve adverteerders de mogelijkheid samen met de groei van het netwerk hun online activiteiten uit te breiden. Vice versa voorziet TradeTracker veel Russische adverteerders en affiliates van een schaalbare oplossing voor het aanboren van de voor hen vaak interessante West-Europese markt.”

Registreren bij TradeTracker Rusland

Affiliates kunnen zich direct inschrijven vanuit hen bestaande account en profiteren van de vele gemakken die het TradeTracker platform te bieden heeft, of zich hier inschrijven met een nieuw account .


Previous:

Adverteerder in de kijker: Vacansoleil!

Adverteerder in de kijker: Vacansoleil!

Next:

TradeTracker’s Page tool voor de Cookiewet

TradeTracker’s Page tool voor de Cookiewet

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more