Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Optimaliseer jouw affiliate programma met deze 5 tips

Affiliate Program Tips
TradeTracker BE wil samen met jou streven naar betere prestaties en een succesvolle affiliate campagne. In deze blog geven we je graag een aantal tips om je campagne te optimaliseren en te laten groeien. Neem dus zeker deze checklist door met je accountmanager en optimaliseer je campagne.

0e12a3d5 Aea6 28b4 69b8 67f99c239d49

Tip 1: Update je campagne voorwaarde
Bedrijven en affiliates in ons netwerk evolueren met de tijd. Als jouw campagne al een tijdje loopt, is het misschien tijd om je campagnevoorwaarden te updaten. Vraag je accountmanager om deze indien nodig aan te passen. Bekijk je voorwaarden via je account: Algemeen > mijn campagnes > klik op de campagnenaam

2914dfdd 4fce E54a E649 9091d67e920e

Tip 2: Boek extra exposure
Om het meeste uit je campagne te halen, raden we aan je accountmanager op de hoogte te brengen van belangrijke periodes in jouw kalender. Zo kunnen affiliates hierop inspelen. Bovendien kun je via TradeTracker extra exposure boeken om je merk online extra onder de aandacht te brengen.

Bekijk hier het basisaanbod aan extra exposure van onze affiliates.

314440db 2622 D4bb 0d3d Fe3638b4032d 1

Tip 3: Update je promotiemateriaal
Relevant en up-to-date promotiemateriaal is essentieel voor affiliates. Door nieuwe banners toe te voegen of een feed met alleen promoties aan te leveren, kun je echt het verschil maken. Heb je geen idee waar te beginnen? Vraag dan je accountmanager om advies.

Bekijk je promotiemateriaal in je account: Affiliate management > promotiemateriaal

F3a52f8c A925 866a 057f E9ac435dfa37

Tip 4: Maak een affiliatepagina
Om ervoor te zorgen dat we jouw fans kunnen betrekken in het affiliate programma, kun je een speciale pagina op je website maken. Hierin kun je aangeven dat je samenwerkt met TradeTracker en uitleggen wat jouw affiliate programma inhoudt.

Hier vind je alvast een paar goede voorbeelden:

HEMA

Landal

Combell

Een affiliate inschrijfformulier of -link kan je afhalen in je account: Algemeen > Mijn campagne > Registratieformulier generator

B191ba48 1e2d 6de8 Bd76 82c26978ca71

Tip 5: Boek een afspraak met je accountmanager
Bij TradeTracker hechten we veel waarde aan een goede relatie met jou. Zo kan jouw accountmanager jouw verwachtingen peilen en de nadruk leggen op de zaken die jij belangrijk vindt. Het is ook fijn om de persoon achter de naam te leren kennen en samen doelstellingen te bepalen. Plan dus zeker een afspraak in met je accountmanager als je dit nog niet hebt gedaan!


Previous:

Publisher Spotlight: Smart Young Media

Publisher Spotlight: Smart Young Media

Next:

Publisher spotlight: Black Friday Expert

Publisher spotlight: Black Friday Expert

You might like...

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more