Nieuwste Tweets

  Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

13 hours ago

TradeTracker.com

We are currently at the midst of E-Commerce Brazil 2019 at the Transamerica Expo Center-SP. Visit our TradeTracker booth (C-59) to understand the Power of Performance and find out more about Real Attribution. #tradetracker #realattribution #ecommercebr2019 #ecommerce #ttbr #tradetrackernoecommercebr #performancemarketing #affiliatemarketing #digitalmarketing #marketing ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

TradeTracker.com

About last week..On thursday june 20th TradeTracker hosted the TradeTracker en Seine event in the famous waters of Paris. All that attended contributed to a great night where publishers,… ... See MoreSee Less

View on Facebook

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Finance

Ons Finance accountteam is uitermate vaardig in het opzetten en uitvoeren van een succesvolle campagne. Dankzij een schat aan ervaring kunnen onze accountmanagers u bewezen tools bieden om leads te genereren en uw merk positief uit te dragen.

 •   Betalen

  Financiële instellingen moeten veilig en betrouwbaar zijn, zeker online. Alle financiële sites binnen ons netwerk zijn door ons team gecontroleerd en geaccrediteerd. Wij verzekeren u van dat een consistente stroom consumenten met uw dienst in aanraking komt.

 •   Credit Cards

  Binnen ons netwerk vindt u de meest betrouwbare creditcardmaatschappijen. Zij zorgen er ook in lastige situaties voor dat er met de grootste flexibiliteit gemakkelijk betaald kan worden.

 •   Investeren

  Wij ondersteunen bedrijven in hun ontwikkeling en helpen hen om hun doelen te bereiken. Ons team zorgt er daarnaast voor dat uw advertenties effectief bij onze top affiliates worden geplaatst.

 •   Leningen

  Ons platform helpt u samenwerkingen aan te gaan met organisaties en bedrijven die mensen begeleiden om hun dromen waar te maken. Of het nu voor een auto, huis, zakendeal of jongensdroom is, wij sturen u kwalitatief verkeer dat geïnteresseerd is in uw product.

 •   Sparen

  Het is belangrijk om de aandacht te trekken van uw online doelgroep en de eerste indruk is daarbij bepalend. Binnen ons accountteam wordt hier rekening mee gehouden, zij zorgen dan ook altijd voor een aanpak op maat.

 •   Verzekeringen

  Wij verzekeren u ervan dat u binnen ons netwerk organisaties vindt die kwalitatieve service net zo belangrijk vinden als u en die u helpen bij het genereren van leads.