Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

4 days ago

TradeTracker.com

We are currently at the midst of E-Commerce Brazil 2019 at the Transamerica Expo Center-SP. Visit our TradeTracker booth (C-59) to understand the Power of Performance and find out more about Real Attribution. #tradetracker #realattribution #ecommercebr2019 #ecommerce #ttbr #tradetrackernoecommercebr #performancemarketing #affiliatemarketing #digitalmarketing #marketing ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

TradeTracker.com

About last week..On thursday june 20th TradeTracker hosted the TradeTracker en Seine event in the famous waters of Paris. All that attended contributed to a great night where publishers,… ... See MoreSee Less

View on Facebook

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

TELECOM

Wij bieden u een passend netwerk dat u in staat stelt zowel telecommunicatiecampagnes op te zetten als te promoten. Wij hebben een reeks invloedrijke klanten in de sector met precies het aanbod en de merken die u wilt promoten. De goede associatie met deze merken leidt absoluut tot positieve resultaten.

 •   Accessories

  Ongeveer 91% van de wereldbevolking is in het bezit van een mobiele telefoon. Er is dan ook een ongekend grote markt voor accessoires.

 •   Mobiele Telefoons

  Omdat iedereen overal en altijd met iedereen verbonden wil zijn, verkopen mobiele telefoons zichzelf. Soms kunnen wij echter een handje helpen bij de verkoop van deze onvervangbare technologie.

 •   TV & Internet

  Wij presenteren uw doelgroep een groot aantal mediakanalen en streven er naar om hen in de toenemende behoefte aan media te voorzien.

 •   Zakelijk

  Het zakenleven moet uitgerust zijn met communicatiemiddelen die hen in staat stellen effectief te werken en hen ervan verzekert dat zij te allen tijde bereikbaar zijn.