Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Auxifina

Auxifina is een welbekende verstrekker van kredieten aan consumenten.

Deze maatschappij is sinds 1947 actief op de Belgische en Luxemburgse markt en staat bekend als dé specialist inzake persoonlijke leningen en financieringen voor particulieren. In 2005 startte Auxifina met een online kredietsimulator en lead generator op zijn website www.auxifina.be, die momenteel ongeveer 1500 unieke bezoekers per dag aantrekt. De site wordt permanent bijgewerkt om de conversie te optimaliseren. Eenvoud en transparantie zijn daarbij de “keys to success”.

Vandaag biedt Auxifina 8 types van consumentenleningen aan in functie van de verschillende mogelijke doelstellingen van de klant: persoonlijke lening (alle doelen), renovatie, nieuwe wagen, tweedehands wagen, vakantie, huwelijk, verhuizing en kredietgroepering.

Auxifina wil graag samenwerken met aanbrengers van kwalitatieve leads. Publishers krijgen een vaste leadvergoeding. Het programma bestaat uit 3 segmenten: General, Silver (vanaf 20 leads per maand) en Gold (alleen op uitnodiging voor publishers die systematisch leads kunnen aanleveren van bovengemiddelde kwaliteit).

Auxifina behoudt zich het recht voor om frauduleuse leads en leads van ondermaatse kwaliteit af te keuren. (personen die geregistreerd staan op de zwarte lijst van de CKP, dubbels van reeds geweigerde dossiers, niet bestaande personen, enz.)

Meld je nu aan voor deze campagne.


Previous:

Albelli

Albelli

Next:

Wat is affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing?

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more