Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Wat is TradeTracker Belgium

TradeTracker Belgium is een affiliate netwerk die alle kliks en sales registreert zodat de juiste vergoeding aan de juiste affiliate kan gegeven worden.

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om de online marketing en sales te ontwikkelen en te optimaliseren op basis van “pay-for-performance”. Online campagnes kunnen eenvoudig uitgevoerd worden, daarnaast zijn de campagnes meet- en analyseerbaar op basis van doelstellingen door een “next-generation” software. Zo worden de doelstellingen optimaal gerealiseerd.

TradeTracker  is in België het grootste affiliate netwerk met meer dan 400 campagnes die de meer dan 10.000 affiliates kunnen promoten via hun webpaginas.

Momenteel bevindt TradeTracker zich in België, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Finland, Zweden, Hongarije, Polen en Oostenrijk.


Previous:

Wat is affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing?

Next:

BTW aangifte voor particuliere en Belgische BTW-plichtige affiliates

BTW aangifte voor particuliere en Belgische BTW-plichtige affiliates

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer