Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Ook dit jaar was het weer een drukte van jewelste op de 2de editie van de Digital Marketing Awards. Tijdens het event worden de beste digitale campagnes beloond met een award in diverse categorieën.

logo_dma2016

awards

Bij de vorige editie viel TradeTracker reeds in de prijzen. Het werd toen een gouden award voor de affiliate campagne van Plopsaland. Ook dit jaar beloofde het alweer heel spannend te worden, een 2de editiie, met nog meer ingediende cases en nog moeilijker keuzes voor de jury.

Met enkele mooie nominaties op zak was het afwachten om te ontdekken met welke campagnes TradeTracker dit jaar in de prijzen zou vallen. Het kon, gezien het brede deelnemersveld, alle kanten uit, maar met maar liefst vijf nominaties:

- Most Performing Affiliate Award: HEMA;
- Most Performing Affiliate Award: Flyer.be;
- Most Performing Campaign for the Retail/Ecommerce Scene: HEMA;
- Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: ICI Paris XL;
- Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: Albelli;

was er alvast veel vertrouwen in een goede uitkomst.

De avond begon alvast perfect, want bij de bekendmaking van de prijzen in de eerste categorie, Most Performing Affiliate Award, was het meteen raak en haalde TradeTracker de Golden Award binnen met haar affiliate campagne voor Flyer.be! Ook het zilver was voor TradeTracker met de HEMA affiliate campagne.

Het resultaat werd later op de avond nog verdubbeld, want ook in de categorie Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene haalde TradeTracker de 1e en 2de prijs binnen met respectievelijk een gouden award voor de ICI Paris XL campagne en een zilveren award voor de campagne van Albelli.

Een geslaagde avond dus voor TradeTracker, haar klanten en affiliate marketing!

Met dank aan Bloovi.be voor een geslaagde 2de editie van de Digital Marketing Awards.