Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Digital Marketing Awards 2016: TradeTracker Belgium opnieuw bij de grote winnaars met 2 gouden en 2 zilveren awards.

Ook dit jaar was het weer een drukte van jewelste op de 2de editie van de Digital Marketing Awards. Tijdens het event worden de beste digitale campagnes beloond met een award in diverse categorieën.

logo_dma2016

awards

Bij de vorige editie viel TradeTracker reeds in de prijzen. Het werd toen een gouden award voor de affiliate campagne van Plopsaland. Ook dit jaar beloofde het alweer heel spannend te worden, een 2de editiie, met nog meer ingediende cases en nog moeilijker keuzes voor de jury.

Met enkele mooie nominaties op zak was het afwachten om te ontdekken met welke campagnes TradeTracker dit jaar in de prijzen zou vallen. Het kon, gezien het brede deelnemersveld, alle kanten uit, maar met maar liefst vijf nominaties:

– Most Performing Affiliate Award: HEMA;
– Most Performing Affiliate Award: Flyer.be;
– Most Performing Campaign for the Retail/Ecommerce Scene: HEMA;
– Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: ICI Paris XL;
– Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: Albelli;

was er alvast veel vertrouwen in een goede uitkomst.

De avond begon alvast perfect, want bij de bekendmaking van de prijzen in de eerste categorie, Most Performing Affiliate Award, was het meteen raak en haalde TradeTracker de Golden Award binnen met haar affiliate campagne voor Flyer.be! Ook het zilver was voor TradeTracker met de HEMA affiliate campagne.

Het resultaat werd later op de avond nog verdubbeld, want ook in de categorie Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene haalde TradeTracker de 1e en 2de prijs binnen met respectievelijk een gouden award voor de ICI Paris XL campagne en een zilveren award voor de campagne van Albelli.

Een geslaagde avond dus voor TradeTracker, haar klanten en affiliate marketing!

Met dank aan Bloovi.be voor een geslaagde 2de editie van de Digital Marketing Awards.

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer