Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Emesa exclusief in zee met TradeTracker in België

Emesa zet haar online marketingstrategie voor België kracht bij en gaat exclusief in zee met TradeTracker voor haar affiliate marketing activiteiten.
Emesa is marktleider op het gebied van online veilingen voor travel en leisure. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen en ActievandeDag zijn nieuwe verkoopkanalen gecreëerd voor topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld. Elke dag staan er duizenden veilingen live die jaarlijks in België en Nederland meer dan 110 miljoen bezoekers, waarvan 5 miljoen kopers, trekken.

Vanaf 3 juni 2016 zal Emesa België haar affiliate marketing activiteiten exclusief onderbrengen bij TradeTracker België. Deze samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om met een beter inzicht in het affiliatekanaal efficiënter te handelen.

Katia Longeval (Marketing & Sales Director Emesa België): ‘’De exclusiviteit met TradeTracker biedt voor Emesa efficiëntie en focus. Wij geloven dat TradeTracker de beide labels VakantieVeilingen en ActievandeDag vanuit hun nieuwe positie nog beter kan bedienen en op technologisch vlak kan helpen om een nog volwassener affiliate programma te verkrijgen’’.

David Warszawski (Managing Director TradeTracker België): “TradeTracker is verheugd over het feit dat Emesa nu tot de exclusieve klanten behoort. We zijn trots dat we het vertrouwen en het commitment van Emesa krijgen om gezamenlijk en op exclusieve basis de campagne naar een hoger plan te tillen”.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer