Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Emesa exclusief in zee met TradeTracker in België

Emesa zet haar online marketingstrategie voor België kracht bij en gaat exclusief in zee met TradeTracker voor haar affiliate marketing activiteiten.
Emesa is marktleider op het gebied van online veilingen voor travel en leisure. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen en ActievandeDag zijn nieuwe verkoopkanalen gecreëerd voor topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld. Elke dag staan er duizenden veilingen live die jaarlijks in België en Nederland meer dan 110 miljoen bezoekers, waarvan 5 miljoen kopers, trekken.

Vanaf 3 juni 2016 zal Emesa België haar affiliate marketing activiteiten exclusief onderbrengen bij TradeTracker België. Deze samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om met een beter inzicht in het affiliatekanaal efficiënter te handelen.

Katia Longeval (Marketing & Sales Director Emesa België): ‘’De exclusiviteit met TradeTracker biedt voor Emesa efficiëntie en focus. Wij geloven dat TradeTracker de beide labels VakantieVeilingen en ActievandeDag vanuit hun nieuwe positie nog beter kan bedienen en op technologisch vlak kan helpen om een nog volwassener affiliate programma te verkrijgen’’.

David Warszawski (Managing Director TradeTracker België): “TradeTracker is verheugd over het feit dat Emesa nu tot de exclusieve klanten behoort. We zijn trots dat we het vertrouwen en het commitment van Emesa krijgen om gezamenlijk en op exclusieve basis de campagne naar een hoger plan te tillen”.


Previous:

Update platform versterkt koppositie TradeTracker

Update platform versterkt koppositie TradeTracker

Next:

Digital Marketing Awards 2016: TradeTracker Belgium opnieuw bij de grote winnaars met 2 gouden en 2 zilveren awards.

Digital Marketing Awards 2016: TradeTracker Belgium opnieuw bij de grote winnaars met 2 gouden en 2 zilveren awards.

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more