Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Drie nieuwe functionaliteiten voor de adverteerder

Er zijn drie nieuwe functionaliteiten beschikbaar voor de adverteerders bij TradeTracker.

1) Het uploaden van banners via drag-and-drop.
Om meerdere banners in één keer te uploaden introduceert TradeTracker een “drag-and-drop zone”.
Hierdoor kunnen de adverteerders op voorhand de banners per categorie en doel URL selecteren en deze gezamenlijk inladen. De individuele geüploade banners worden weergegeven via tabs met daarboven een algemene sectie. In deze algemene sectie kunnen instellingen ingegeven worden die van toepassing zijn op elke banner die geüpload werd.

2) Banners markeren als ‘tijdelijk’
Om banners reeds in te voegen vooraleer deze van toepassing zijn, introduceert TradeTracker de functie banner markeren als “tijdelijk”. Er kan dus een specifieke datum ingesteld worden waarop de banner zichtbaar mag zijn. Wanneer deze banners de einddatum bereiken, worden ze vervangen door nieuwe banners. Om van deze functie te genieten, moeten er nieuwe banners als vervanging worden geselecteerd.

3) Uw accountmanager beoordelen
Als adverteerder is het mogelijk om uw accountmanager te beoordelen in de interface bij het veld ‘contactgegevens van uw accountmanager’. We horen graag wat er nog beter kan aan de dienstverlening van TradeTracker dus wanneer u ons beoordeelt, gelieve dan zo veel mogelijk informatie mee te geven.


Previous:

Teambuilding TradeTracker 2017

Teambuilding TradeTracker 2017

Next:

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer