Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Teambuilding TradeTracker 2017

Naar jaarlijkse gewoonte trok het TradeTracker BE team op teambuilding om het nieuwe jaar goed in te zetten. Ditmaal gingen we zelf aan de slag in een kookworkshop met als thema “Bella Italia”. Een leuke mix van samen koken en daarna gezellig dineren zorgde voor een leuke teamspirit.

Na het warme onthaal kregen we een uitgebreide uitleg over het menu die ons te wachten stond. Deze uitleg verliep zeer vlot, mede dankzij de heerlijke aperitief en de hapjes die we als opwarmertje kregen. Vervolgens maakten we kleinere teams die elk op zich verantwoordelijk waren om een gerecht te bereiden. Na wat zwoegen in de keuken kon elk team een geslaagd gerechtje op tafel zetten. Wij kijken alvast met een goed gevoel terug op deze geslaagde avond. Wij staan graag opnieuw met de nodige dosis positieve teamspirit klaar voor jullie in 2017!

Benieuwd naar ons team? Bekijk dan de foto’s van de geslaagde avond hieronder!


Previous:

December Topmaand Affiliatemarketing

December Topmaand Affiliatemarketing

Next:

Drie nieuwe functionaliteiten voor de adverteerder

Drie nieuwe functionaliteiten voor de adverteerder

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer