Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Teambuilding TradeTracker 2017

Naar jaarlijkse gewoonte trok het TradeTracker BE team op teambuilding om het nieuwe jaar goed in te zetten. Ditmaal gingen we zelf aan de slag in een kookworkshop met als thema “Bella Italia”. Een leuke mix van samen koken en daarna gezellig dineren zorgde voor een leuke teamspirit.

Na het warme onthaal kregen we een uitgebreide uitleg over het menu die ons te wachten stond. Deze uitleg verliep zeer vlot, mede dankzij de heerlijke aperitief en de hapjes die we als opwarmertje kregen. Vervolgens maakten we kleinere teams die elk op zich verantwoordelijk waren om een gerecht te bereiden. Na wat zwoegen in de keuken kon elk team een geslaagd gerechtje op tafel zetten. Wij kijken alvast met een goed gevoel terug op deze geslaagde avond. Wij staan graag opnieuw met de nodige dosis positieve teamspirit klaar voor jullie in 2017!

Benieuwd naar ons team? Bekijk dan de foto’s van de geslaagde avond hieronder!


Previous:

December Topmaand Affiliatemarketing

December Topmaand Affiliatemarketing

Next:

Drie nieuwe functionaliteiten voor de adverteerder

Drie nieuwe functionaliteiten voor de adverteerder

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more