Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Ontdek de nieuwe gezichten van TradeTracker België

Inleiding

Maak kennis met het nieuwe team van TradeTracker België! Onlangs gingen wij op zoek naar toffe, ambitieuze, enthousiaste collega’s om ons team te versterken. Vandaag stellen wij dan ook met trots ons nieuwe team aan jou voor.

 

‘The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.’

Twee nieuwe accountmanagers

Naast onze vaste werkkrachten die reeds enkele maanden of jaren op de werkvloer vertoeven, mochten wij vorige week twee nieuwe collega’s verwelkomen, Marline en Nick. Zij nemen beiden de taak van junior account manager op zich. Marline (23) behaalde haar diploma marketing aan de Hogeschool van Gent en is helemaal klaar om haar rol als junior account manager op te nemen. Naast haar uren bij TradeTracker volgt ze ook nog een opleiding grafisch vormgeven in Gent. Nick (31) heeft een diploma Bank & Verzekeringen op zak, maar keek uit naar een nieuwe uitdaging. Hij ontwikkelde een interesse voor marketing en besloot om zich hierin te verdiepen. Bijgevolg nam hij deel aan talrijke management- en ondernemersopleidingen en op die manier kwam Nick bij TradeTracker terecht. Nick is buiten zijn werkuren ook nog druk bezig met zijn eigen zaak, de kaasconnaisseur. Een zaak waar je topkazen vanuit alle hoeken van de wereld kunt vinden! Als welkomstlunch trakteerde hij het volledige team dan ook op een overheerlijke kaasplank met alles erop en eraan, een echte aanrader!

 

Stagiairs

In februari kwamen ook twee stagiairs ons team vervolledigen, Margaux en Cas. Margaux (23) studeert communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent en bevindt zich vooral op de afdeling account management. Cas (21) studeert marketing aan de Artevelde hogeschool van Gent en neemt voornamelijk de rol als junior sales op. Twee studenten die weten wat ze willen en binnenkort klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

Het team

Zo zijn we vandaag met elf vaste werknemers actief op het kantoor van TradeTracker België, allen gekenmerkt door een passie voor het vak. Ons team is opgesplitst in drie departementen. Twee hiervan bevinden zich op het departement ‘finance’, namelijk Heidi en Phebe. Voorlopig vertegenwoordigt enkel Jeroen de sales afdeling. Het Accountmanagement team bestaat uit zeven Account Managers namelijk: Lisa, Joeky, Kimberly, Iris, Nicolas, Nick en Marline onder leiding van Lieselot die als Account Director al een ruime tijd aan de slag is bij TradeTracker. Elk van hen krijgt enkele sectoren toegewezen, zodat zij zich hierin kunnen specialiseren en vervolgens hun klanten optimaal kunnen bijstaan bij vragen omtrent affiliate marketing. Verder staat service, professionaliteit, klantvriendelijkheid en plezier centraal op kantoor. Vier belangrijke begrippen die ervoor zorgen dat het TradeTracker team op één lijn staat.

Om een idee te krijgen van wat elk teamlid uniek maakt en waarom ze stuk voor stuk perfect in het geheel passen, krijg je hieronder een korte voorstelling van het volledige TradeTracker team:

 

Heb je zin om ook deel uit te maken van dit leuke team? Wij zijn nog op zoek naar een junior sales executive. Als junior sales executive help je het sales team mee met het uitbouwen van onze klantenportefeuille.
– Prospecteren naar potentiële klanten uit verschillende sectoren (van KMO’s tot multinationals);
– Hun interesse wekken voor de diensten die TradeTracker biedt als online advertising netwerk;
– Verzamelen en verwerken van marktinformatie;
– Aanwezig zijn op beurzen en events binnen de online marketing sector.

Solliciteren kan hier.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer