Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Een interview met Jesse De Pril, trotse eigenaar van de TradeTracker Fiets!

Zoals beloofd was er op de Affiliate Dag ook ruimte voor wat competitie. Met de TradeTracker fiets als prijs communiceerden we bij het begin van de dag hoe de aanwezige affiliates deze unieke fiets konden winnen. Heel moeilijk was het niet, de opdracht luidde:  “Tweet met #TTdag of post op onze Facebook Fanpage waarom je deze fiets wil winnen!” en de winnaar was logischerwijs dan degene met de meeste likes of retweets. Bij ex-aequo zou het TradeTracker Team op basis van originaliteit beslissen wie de fiets mee naar huis zou mogen nemen.
Dus het kwam er op aan actie te ondernemen en zoveel mogelijk kennissen in te schakelen. En dat deed onze winnaar, Jesse De Pril, zonder twijfel. Benieuwd naar zijn reactie op deze overwinning namen we een kort interview van hem af:

Jesse, wat heb jij getweet om de fiets te kunnen winnen?
“Ik kan een fiets winnen als ik veel retweets krijg. Help mij mijn conditie verbeteren. RT please! #TTdag

Wat was je motivatie om deel te nemen aan de wedstrijd?
Ik wist dat ik dit gemakkelijk kon winnen. Ik heb mijn toffe collega’s van Dataflow ingeschakeld en die hebben massaal geretweet.

Hoe heb je de affiliate dag ervaren?
Het was een zeer leuke voormiddag. De sessies waren boeiend omdat de adverteerders interessant cijfermateriaal deelden. Doordat de sessies beperkt waren in tijd, verslapte de aandacht niet. Bovendien was ook de locatie en de catering fantastisch. TradeTracker heeft echt z’n best gedaan om hier een mooie voormiddag van te maken.

Wat heeft je overtuigd om onze affiliate dag bij te wonen?
Ik moest niet overtuigd worden. Affiliatemarketing heeft mij altijd al geïnteresseerd.
Toen ik hoorde dat TradeTracker een affiliate dag ging organiseren, wou ik er absoluut bij zijn.

Waarom koos je als affiliate voor TradeTracker Belgium?
TradeTracker onderscheidt zich voor mij door hun goede API en fantastische support. Binnen de 24 uur krijg ik steeds antwoord op mijn vragen. Dit is iets waar andere netwerken iets van kunnen leren!
Ook het aanbod in campagnes is zeer groot. Ik ben dan ook een zeer tevreden affiliate.

En hoe zou je TradeTracker Belgium kunnen omschrijven in 3 woorden?
Communicatief, gebruiksvriendelijk & progressief.

Super bedankt voor dit interview en vooral veel mooie fietstochten toegewenst met jouw nieuwe aanwinst!

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer