Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

TradeTracker Belgium door de ogen van de klant

De voorbije weken, maanden hebben we gedurende onze communicatie zo geregeld mogelijk de vraag gesteld: “Als je TradeTracker België in 3 woorden zou moeten omschrijven, welke zouden dat dan zijn?” en dat deden we niet zomaar!
We wilden namelijk graag een idee krijgen van hoe affiliates en merchants tegenover TradeTracker België staan en al deze verschillende kernwoorden hebben we samengebracht in één wordcloud. Zo krijg je een mooi overzicht van wat er bij de verschillende partijen opkomt als ze de naam “TradeTracker België” horen.

Zie hier het resultaat:

Eén van de momenten waarop we affiliates de kans gaven om TradeTracker te beschrijven in drie woorden was bij de enquête over onze Affiliate Dag. We stuurden onze aanwezigen nog een kleine enquête om op die manier te weten hoe onze affiliates deze dag zelf ervaren hebben en wat hun tips waren naar volgende edities toe.
Dankzij hun inspanningen kunnen we volgende edities alleen nog maar verbeteren en daarom hebben we uit deze groep één winnaar geloot van een wijnpakket en dat is geworden: BERNARD VAN DEN ABEELE, dikke proficiat!
Omdat we echter al onze affiliates hun inspanningen dankbaar zijn hebben we nog 6 winnaars geloot die elk een fles champagne toegestuurd krijgen:

  • Pierre D.R.
  • Kurt B.
  • Ronald V.
  • Gert J.
  • Peter D.
  • Arthur S.

Proficiat aan alle winnaars en graag hadden we iedereen die zijn input gaf via deze weg ook nog eens bedankt voor de moeite en vooral voor het prachtige resultaat van onze wordcloud!


Previous:

Affiliate Dag 2012: een korte terugblik

Affiliate Dag 2012: een korte terugblik

Next:

Een interview met Jesse De Pril, trotse eigenaar van de TradeTracker Fiets!

Een interview met Jesse De Pril, trotse eigenaar van de TradeTracker Fiets!

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer