Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker Belgium door de ogen van de klant

De voorbije weken, maanden hebben we gedurende onze communicatie zo geregeld mogelijk de vraag gesteld: “Als je TradeTracker België in 3 woorden zou moeten omschrijven, welke zouden dat dan zijn?” en dat deden we niet zomaar!
We wilden namelijk graag een idee krijgen van hoe affiliates en merchants tegenover TradeTracker België staan en al deze verschillende kernwoorden hebben we samengebracht in één wordcloud. Zo krijg je een mooi overzicht van wat er bij de verschillende partijen opkomt als ze de naam “TradeTracker België” horen.

Zie hier het resultaat:

Eén van de momenten waarop we affiliates de kans gaven om TradeTracker te beschrijven in drie woorden was bij de enquête over onze Affiliate Dag. We stuurden onze aanwezigen nog een kleine enquête om op die manier te weten hoe onze affiliates deze dag zelf ervaren hebben en wat hun tips waren naar volgende edities toe.
Dankzij hun inspanningen kunnen we volgende edities alleen nog maar verbeteren en daarom hebben we uit deze groep één winnaar geloot van een wijnpakket en dat is geworden: BERNARD VAN DEN ABEELE, dikke proficiat!
Omdat we echter al onze affiliates hun inspanningen dankbaar zijn hebben we nog 6 winnaars geloot die elk een fles champagne toegestuurd krijgen:

  • Pierre D.R.
  • Kurt B.
  • Ronald V.
  • Gert J.
  • Peter D.
  • Arthur S.

Proficiat aan alle winnaars en graag hadden we iedereen die zijn input gaf via deze weg ook nog eens bedankt voor de moeite en vooral voor het prachtige resultaat van onze wordcloud!

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer