Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Link replacer tool – automatisch links vervangen

Binnen de Promotiemateriaal & tools in de TradeTracker software is een nieuwe sectie toegevoegd genaamd “PageTools”. De PageTools maakt het mogelijk om geavanceerde tools te gebruiken voor gebruik binnen uw website(s). Een van deze tools is de automatische Link replacer .

De TradeTracker Link replacer kan worden gebruikt om automatisch alle reguliere adverteerder links op uw site om te zetten in affiliate links voor de campagnes waarvoor u bent geaccepteerd. Het gebruik van de Link replacer heeft een paar voordelen ten opzichte van het handmatig genereren van links via de linkgenerator:

  • Automatisch omzetten neemt veel minder tijd in beslag;
  • Automatisch vervangen links zijn minder gevoelig voor fouten;
  • Bij de stop van een campagne zullen de links voor deze betreffende campagne weer teruggezet worden naar hun originele staat.

Om een van deze tools te gebruiken dient u een eenmalige implementatie uit te voeren die bestaat uit het plaatsen van een enkele code op de pagina’s waarop u de betreffende tools wenst te gebruiken. Als uw site een gecentraliseerde footer bevat, is dit de beste plek om de code te plaatsen. Nadat de replacecode is geplaatst, bent u in staat om een PageTools functie te activeren door te klikken op het pictogram of door te klikken op de link aan de onderkant van de beschrijving.

Houd er rekening mee dat, ook al is een functie ingeschakeld in de PageTools pagina, u nog steeds in staat om deze op te heffen op per-pagina-basis door het veranderen van variabelen in het script. Zo kunt u de Link replacer op een specifieke pagina willen inschakelen, maar uitgeschakelen voor een ander. Zie de speciale Help-pagina voor het geval u de functionaliteit specifieker wenst aan te passen: https://affiliate.tradetracker.com/pageTools/additionalInfo.


Previous:

E-mailmarketing tips voor affiliates

E-mailmarketing tips voor affiliates

Next:

TradeTracker Belgium beachflags, welke verkies jij?

TradeTracker Belgium beachflags, welke verkies jij?

You might like...

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more