Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Link replacer tool – automatisch links vervangen

Binnen de Promotiemateriaal & tools in de TradeTracker software is een nieuwe sectie toegevoegd genaamd “PageTools”. De PageTools maakt het mogelijk om geavanceerde tools te gebruiken voor gebruik binnen uw website(s). Een van deze tools is de automatische Link replacer .

De TradeTracker Link replacer kan worden gebruikt om automatisch alle reguliere adverteerder links op uw site om te zetten in affiliate links voor de campagnes waarvoor u bent geaccepteerd. Het gebruik van de Link replacer heeft een paar voordelen ten opzichte van het handmatig genereren van links via de linkgenerator:

  • Automatisch omzetten neemt veel minder tijd in beslag;
  • Automatisch vervangen links zijn minder gevoelig voor fouten;
  • Bij de stop van een campagne zullen de links voor deze betreffende campagne weer teruggezet worden naar hun originele staat.

Om een van deze tools te gebruiken dient u een eenmalige implementatie uit te voeren die bestaat uit het plaatsen van een enkele code op de pagina’s waarop u de betreffende tools wenst te gebruiken. Als uw site een gecentraliseerde footer bevat, is dit de beste plek om de code te plaatsen. Nadat de replacecode is geplaatst, bent u in staat om een PageTools functie te activeren door te klikken op het pictogram of door te klikken op de link aan de onderkant van de beschrijving.

Houd er rekening mee dat, ook al is een functie ingeschakeld in de PageTools pagina, u nog steeds in staat om deze op te heffen op per-pagina-basis door het veranderen van variabelen in het script. Zo kunt u de Link replacer op een specifieke pagina willen inschakelen, maar uitgeschakelen voor een ander. Zie de speciale Help-pagina voor het geval u de functionaliteit specifieker wenst aan te passen: https://affiliate.tradetracker.com/pageTools/additionalInfo.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer