Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Link replacer tool – automatisch links vervangen

Binnen de Promotiemateriaal & tools in de TradeTracker software is een nieuwe sectie toegevoegd genaamd “PageTools”. De PageTools maakt het mogelijk om geavanceerde tools te gebruiken voor gebruik binnen uw website(s). Een van deze tools is de automatische Link replacer .

De TradeTracker Link replacer kan worden gebruikt om automatisch alle reguliere adverteerder links op uw site om te zetten in affiliate links voor de campagnes waarvoor u bent geaccepteerd. Het gebruik van de Link replacer heeft een paar voordelen ten opzichte van het handmatig genereren van links via de linkgenerator:

  • Automatisch omzetten neemt veel minder tijd in beslag;
  • Automatisch vervangen links zijn minder gevoelig voor fouten;
  • Bij de stop van een campagne zullen de links voor deze betreffende campagne weer teruggezet worden naar hun originele staat.

Om een van deze tools te gebruiken dient u een eenmalige implementatie uit te voeren die bestaat uit het plaatsen van een enkele code op de pagina’s waarop u de betreffende tools wenst te gebruiken. Als uw site een gecentraliseerde footer bevat, is dit de beste plek om de code te plaatsen. Nadat de replacecode is geplaatst, bent u in staat om een PageTools functie te activeren door te klikken op het pictogram of door te klikken op de link aan de onderkant van de beschrijving.

Houd er rekening mee dat, ook al is een functie ingeschakeld in de PageTools pagina, u nog steeds in staat om deze op te heffen op per-pagina-basis door het veranderen van variabelen in het script. Zo kunt u de Link replacer op een specifieke pagina willen inschakelen, maar uitgeschakelen voor een ander. Zie de speciale Help-pagina voor het geval u de functionaliteit specifieker wenst aan te passen: https://affiliate.tradetracker.com/pageTools/additionalInfo.


Previous:

E-mailmarketing tips voor affiliates

E-mailmarketing tips voor affiliates

Next:

TradeTracker Belgium beachflags, welke verkies jij?

TradeTracker Belgium beachflags, welke verkies jij?

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer