Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Affiliatetrip Efteling

Foto Affiliate Dag Scaled

En toen… Vond er in de betoverende wereld van de Efteling een bijzondere gebeurtenis plaats: een affiliatetrip in samenwerking met TradeTracker. Affiliatepartners uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland kwamen samen om het park te verkennen, te genieten van de sprookjesachtige sfeer en deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur!

Eftelinghotel

We beleefden de dag ervoor een magische nacht in het Eftelinghotel! Dit hotel is slecht 5 minuten gelegen van het Efteling park. Je kan verblijven in één van de comfortkamers of in de ruimere junior suites, die tevens helemaal in thema zijn ingericht. Dit allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Een introductie van de Efteling

Voorafgaand werden de gasten verwelkomd met een boeiende introductie over de geschiedenis en toekomst van de Efteling. Het park, dat zijn oorsprong vindt in 1952, heeft sindsdien miljoenen bezoekers betoverd met zijn unieke mix van sprookjes, attracties en gastvrijheid.

De toekomst van de Efteling belooft echter nog meer magie en innovatie. Tijdens de introductie deelde het park enthousiast haar plannen voor de bouw van het Efteling Grand Hotel en het nieuwe griezelige parkdeel, Dance Macabre. Het Efteling Grand Hotel, momenteel in ontwikkeling, wordt een luxueuze toevoeging aan de accommodatieopties in het park. Grand Hotel wordt een plek waar bezoekers kunnen ontspannen en zich onderdompelen in de unieke ambiance van het park.

Het nieuwe griezeldeel, Dance Macabre, zal de durvers onder ons zeker uitdagen. Met duistere attracties en een griezelige sfeer, belooft Dance Macabre een unieke ervaring te worden binnen de Efteling. Het park, bekend om zijn diverse en meeslepende thema’s, voegt hiermee een nieuw hoofdstuk toe aan zijn verhaal.

Een rondleiding door het park

Na de introductie trok iedereen het park in, klaar om de magie van de Efteling te ervaren. Een medewerker van de Efteling leidde de affiliatepartners langs de attracties, waaronder het betoverende Sprookjesbos. Terwijl de bekende sprookjesfiguren tot leven kwamen, voelden de gasten zich als kinderen die opnieuw hun favoriete verhalen ontdekten.

Na de verkenning maakten we een smakelijke tussenstop. In Polle’s Kitchen genoten we van heerlijke pannenkoeken. Na onze buiken goed gevuld te hebben, waren we weer klaar om het volgende avontuur te beleven.

De avontuurlijke affiliates onder ons namen de uitdaging aan om attracties zoals Baron 1898 te trotseren. In deze razendsnelle attractie, weerklonken onze kreten door het hele park.

Uitgenodige Affiliates

De Efteling en TradeTracker waren verheugd om enkele affiliates te verwelkomen tijdens deze affiliatetrip. Parkexplorer, Buitengewoonovernachten.be, Uniekovernachten.be, Ooparc.com, Vacance.be, Somookheimwee.be, Vakantiedeals.be, Bestereistijd.be, Tjoolaard.be, Vakantie met kinderen, Reistipsmetkids.nl, Wereldvolmagie, Mamaliefde.nl, Parkvakanties.nl, Kids vakantiegids, DichtbijOpVakantie.nl, Expeditie Aardbol, Lekker weg tips – allen deelden ze in de magie van de Efteling en droegen bij aan de positieve sfeer van de dag.

Het is opmerkelijk hoe de Efteling zich inspant om een goed contact met haar affiliates te onderhouden. Het delen van deze magische dag met de partners versterkte niet alleen bestaande relaties, maar creëerde ook een gevoel van samenhorigheid.

In afwachting van magie

Terwijl we ons afvragen welke geheimen de toekomstige attracties in petto hebben, kijken we vol spanning uit naar de opening van het Efteling Grand Hotel en Dance Macabre. De Efteling blijft vernieuwen en verrassen, en de belofte van nieuwe avonturen voegt een extra dosis opwinding toe.

Zin om ook een Affiliate event te organiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je accountmanager.


Previous:

Zo blijft jouw merk top-of-mind bij consumenten

Zo blijft jouw merk top-of-mind bij consumenten

Next:

Belangrijke marketing metrics om te weten!

Belangrijke marketing metrics om te weten!

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more